Ako rozvíjať kariéru a záujmy popri deťoch?
Ahoj, uz dlhsie sa zamyslam nad tym, ze by som si chcela nejako zamestnat hlavu/ruky popri detoch. Absolvovala som kurz keramiky, a malby, ostala som pri akvareloch, lebo na hrnciarsky kruh nemam doma priestor🤣 takisto kurz pecenia z takych tych “rucnych” prac. Ale zaujima ma, ci ste si popri rodicaku/praci nasli cas na nejake zaujimave kurzy, pripadne studium, a ake?
Ja som vystudovany tlmocnik/prekladatel, ale uz dlhsie ma laka externe studium, bud dalsi jazyk, pripadne ma bavi literatura, ale mam strach, ci by som to zvladla skominovat so starostlivostou o decka.
Podelte sa teda o vase aktivity, nech naberiem inspiraciu, ze sa to da 🙂
Ja som si dorobila treti aprobacny predmet, aby som s kludnym srdcom mohla učit AJ na ZŠ. Ucitelstvo je pre matku malých deti idealne zamestnanie.
Ahoj, ja som sa z videí naučila hačkovať, tak deťom hačkujem hračky, sú rôzne navody na internete. Začala som vyšívať, maľovať podľa čísel, vyrábať papierové playbooks.. Vsetko na rodičovskej 🙂 je to fajn relax
Ahoj, ja som sa z videí naučila hačkovať, tak deťom hačkujem hračky, sú rôzne navody na internete. Začala som vyšívať, maľovať podľa čísel, vyrábať papierové playbooks.. Vsetko na rodičovskej 🙂 je to fajn relax
Vyšívanie:
https://www.reddit.com/r/CrossStitch/
Maľovanie podľa čísel:
https://www.reddit.com/r/paintbynumbers/
Pozri si linky, je to krásne a zároveň sa to dokáže naučiť každý, nie je to nič náročné 🙂 navyše si cvičíš trpezlivosť a vytrvalosť
Ja som si dorobila treti aprobacny predmet, aby som s kludnym srdcom mohla učit AJ na ZŠ. Ucitelstvo je pre matku malých deti idealne zamestnanie.
@barka1 no to prave pre mna nie je, obdivujem matky, co od svojich deti idu k dalsim detom🤣ja od nich chcem vypadnut a mat klud

Kamosky robia kurzy, divadielka a pod pre deti, s tym, ze tie ich deti sa tam tiez pomotaju a zabavia. A tym, ze ich je viac, tak ked jedna zrovna nemoze, lebo napr vystupuje alebo maluje detom na tvar, tak jej deti postrazi nejaka ina. Pytaju symbolicke vstupne, cize aj tie, ktore sa zucastnia, su tolerantne k takejto improvizacno-spontannej organizacii na mieste. Napr pri jednom divadle deti chodia na scenu, aj ich, aj cudzie, casto ich tam volaju (Kto chce tikat ako hodiny? Kto reve ako najvacsi tiger?) a vznikaju vtipne momenty, nie je to strohe, aj ten cas zaciatku a konca predstavenia je orientacny. Rataju s tym, ze ked naberu skusenosti a deti podrastu, rozbehnu to naplno ako zarobkovu cinnost.