Ako sa pripraviť na prenášané vysokoškolské skúšky?
Dobrý deň, v máji ma čakajú 4 skúšky na VŠ, sú to ťažké predmety ktoré prenasam, prenášal niekto predmety ? Mám hrozný strach že to nedám, neviem ako sa nato pripraviť
Mám pocit že to už ani nestíham
Na každú skúšku sú 3 pokusy
Vybral si si školu, na ktorú nemáš chuť, vôľu, schopnosti. Budeš si musieť vybrať inú školu alebo ísť pracovať tam, kde to zvládneš.
musis sa pozriet na to, preco si to nedala minuly rok. malo si sa ucila? teraz sa uc viac. nerozumela si tomu? najdi si niekoho, kto ti to vysvetli
Na 3 z nich som sa nezúčastnila vôbec, nestihla som kvôli zdravotným dôvodom, tu jednu som nedala ale vyčerpala som iba 1 pokus
Priprav sa ako tisíce iných. Ak na to máš / nemáš tak to na skúškach ukážeš . Je to vysoká škola a nie zakladka.
Nezostáva ti nič iné, len sa učiť. Rozlož si učenie tak, aby si na všetko mala aj dostatok času a neučila sa nárazovo, aby sa ti to nemiešalo. Nechaj si nejaké dni aj na opakovanie. Nestresuj sa zbytočne tým, či to dáš alebo nie, to nie je v tvojej moci. Priprav sa na to, ako najlepšie vieš a podľa výsledku sa zariadiš potom ďalej.
Inak toto keď sa pýta vysokoškolák tak ja už neviem kde sme to dospeli. Ako dieťa na zakladnej.
Bola som si na 100% istá, že po prvých "nepriaznivých" komentároch vyrukujes so "zdravotnými dôvodmi". Nie, nepolutujem ťa. Moje študentky a študenti s rakovinou, cukrovkou a kadecim študujú, ale oni sú statoční.
Prenášala som len jednu. Predmet tretieho ročníka do 4 ročníka lebo som to proste nedala na prvý x, robila som ju mesiac pred štátnicami (jedine vtedy mal na mňa docent čas)
treba sa proste učiť... 4 skúšky prenášať je dosť veľa no
Ak to boli naozaj vazne zdravotne problemy, tak to predsa bolo treba riesit hned vtedy, ziadat oficialne o odklad skusok, prerusenie studia, hocico, nie nechat termíny prepadnut...
Máš 3 termíny, to nie je jeden termín a končíš. Uč sa s väčším nasadením a skús aj predtermin z nejakeho predmetu, ak je to možné. Sadnúť na zadok ráno do knižnice/studovme, obednajsia prestávka a končíš keď zatvárajú. Najhoršie je učiť sa doma, veľa rušivých faktorov.
To mas dobre 3 pokusy
My sme mali v prenasanom predmete len 2 pokusy
Nic ti neostava len si sadnut na zadok a ucit sa
Drzim palce

no asi sa ucit, co ine.
4 je dost vela