Ako ste prežívali skúškové na vysokej škole?
Baby ako ste prežívali skuškove ? Ja mám pocit že sa asi zbláznim, všetko nam natrieskali na koniec júna. Učim sa ako besná davam si budík rano na 5 ( najlepsie sa mi uči tak do 3 poobede). Ešte ma čakajú 2 skúšky jedna piatok a druhá neviem ( nemame terminy). Ja som už taka zdeptaná nebaví ma to, všetci su von, kúpaliska grilovačky a ja sedim nad poznámkami a cely mesiac som v stereotype. Poradte mi prosim ako ste to zvládali, ako ste mali nastavení deň?
Lebo ja ak mam takto fungovat ešte 2 týždne cca tak ma prisaham bohu J*BNE.✌🏼🥲
@ninusa221 nie je možné spojiť 3 odbory len tak mirnix dirnix, tak tu zase nedramatizuj 😉
Musi to byt akreditované na 180 kreditov na 3 roky a ty ideš tvrdiť ze iba v LS mas mat vyše 70 kreditov? Blbost, prepac.
Pokial vam nahodou zrušili odbor, tak ta preradili na pribuzny, ale nie ze spojili 3 ine dohromady🤦♀️ také niečo neexistuje. Sorry
A pokiaľ mate 3 kreditove predmety, tak ano, musis ich mat 10 potom aby si splnila min.30 kr.za semester.
Nože napis kde to študuješ, nech mrknem studjne plány.. UK Pedagogicka?
@ninusa221 a aky mas problem sa ucit na kupku? Sorry ale manazment na tipujem nejakej pedagogickej skole by som sa naucila za 6hodin. V prvom rade sa nauc manazovat si cas a ucit sa v blokoch. Vstanem ucim sa zijem ako clovrk, pridem domov ucim sa, zijem, ucim sa , spim. Je to ovela efektivnejsie ako achkat ochkat a cumiet do knih. A teraz budem za velku svinu ale ja som sa na skusky skor doucala a opakovala ako ucila. Co si robila cely semester? (VS ekonomivka)
@ninusa221 stale si mi neodpovedala na otazku, ako to zvladli tvoji spoluziaci? ze uz maju hotovo?
a daj sem screenshoty jednotlivych predmetov a casti, nie tieto orezane nic nehovoriace cisla, lebo to ani dokopy nedava zmysel.
a tak trosku zavadzas - to co studujes, je proste novy samostatny studijny program, nie ze 3 spojene odbory, ja som studovala tiez jeden studijny program - anglicky a nemecky jazyk na ekonomickej uni.
ano, bolo toho dost, ale nic, co by sa nedalo zvladnut, ludia bezne studuju napr. ucitelstvo predmetov v kombinacii - teda dva rozne predmety.
a urcite nemate v jednom rocniku 3 rocniky dokopy, pocty kreditov musia sediet, tento tvoj program: Špeciálna pedagogika, vychovávateľstvo a manažment vzdelávania - je bakalarsky, trojrocny, zo zakona ma tak, ako ostatne bc. programy na slovensku - 180 kreditov. (resp. 240 ak je to stvorrocny program, co nie je tvoj pripad)
@ninusa221 .. a ucit sa treba priebezne, nie potom stresovat a plakat na konci juna. A pedagogicka fakt nie je narocna skola, ked sa clovek zatne, sadne nad knihy a uci sa tak, ako pise @eeffka - proste v blokoch, pravidelne a systematicky - tak dokaze mat po skuskovom fakt uz aj zaciatkom juna (co je vlastne aj odpoved na tvoju otazku, ako sme zvladli skuskove - no treba si najst system a ist poctivo, pravidelne, nie si nechavat vsetko na poslednu chvilu)
ahoj, ja som chodila na matfyz a skuskove sme mavali este aj zaciatkom jula, tiez si pamatam, ako ma deptalo, ked uz vsetci mali davno pokoj, uzivali si leto, dovolenky a ja som sa musela ucit, tak som len odratavala dni do poslednej skusky 😀
skus si spravit jeden den taky volenjsi, skoc na hodinu na kupalisko, zaplavas si, vypnes a mozno Ta to nakopne sa potom ucit, pripadne prechadzka do lesa, ist na nakup nejakych peknych handier alebo nieco, co by si chcela robit, lebo ked sa len do toho tlacis nasilu, tak sa naucis menej ako ked si oddychnes a sama si povies, tak OK teraz sa idem ucit lebo chcem spravit skusku
Som prváčka na farmácii a ťažko to aj so spolužiakmi preživame :D ešte týždeň skúškového a daktorých chýbajú 2 3 skúšky tak ako mne...ja ako sprostá si to všetko oddialujem :D absolútne sa mi nechce učiť :D
@zuzuliennka1 este nijak učime sa všetci😀 tak je rozdiel ked som sa v zivote neucila manažment nikde som ho nemala. A je rozdiel ked som dobrovoľne si zen odbor nevybrala. A fakt nas spojili proste špecka+ vychovavatelstvo+ manažment proste 3 triedy nas spojili.
mam to iste, treba sa zapriet a neskor aj ty budes mat leto, drzim palce
Ja som mala skuskovy rezim, ze rano so psom, na prebratie super 😀 potom ucit, na obed so psom, ucit, so psom, ucit. A dost vela spat. Rekord mam co som sa ucila týždeň na genetiku 12 hodin do dna 🙈😂
Ja študujem externe, začala som keď bola dcéra bábätko, v sobotu som ukončila posledný semester, už na čakajú "iba" štatnice. Na materskej s bábätkom to bolo náročné, teraz so škôlkarkou a popri práci, ešte viac 😁 Pred rokmi sa mi zdalo nemožné, že raz to skončí a teraz už je to tu 😁
Ja tvoje pocity plne chápem, tiež som vždy horšie znášala koniec letného semestra ako zimného, menej sa mi chcelo učiť. Vôbec to neber tak ako tu niektoré píšu, že buď chces ísť na kúpalisko alebo študovať, hneď ťa tu zašlatuľkuju 🙈 to sú také pani dokonalé, čo nikdy nemali pocit, že radšej by robili niečo iné,ako sedeli nás skriptami😁...podľa mňa je úplne normálne, že ak aj chces študovať, snažíš sa, učíš sa , tak radšej by si sa videla na kúpalisku 😁 aj človek keď sedí v práci, si často krát pomyslí, keď pozrie z okna, vidí že je tropický deň, že radšej by sa išiel kúpať, a neznamená to automaticky, že je lenivý a nechce pracovať 🙈 nedaj sa znechutiť, ja tvoje pocity chápem 😊 mávala som ich každý jún 😁...veľa šťastia v štúdiu , nech tie dva týždne hravo zvládneš a čím skôr dokončiš skúšky 😊🍀
No trošku dramatizuješ... kupko a grilovačky budú ešte dobré 2 mesiace. to budeš mať už po skúškovom. ja som sa tiež učila zrána. Večer a v noci mi to proste nešlo.. chodila som aj denne aj denne-kombinovane keď sa mi narodil syn. a v pohode skúšky a to som mala technické zamerenie.

@stvura ty brďo tak to obdivujem.