icon

Ako úspešne doštudovať právo na UPJŠ?

lukrecia97
19. aug 2025

Ako úspešne doštudovať ?

eviq
19. aug 2025

@lukrecia97 učiť sa?

anonym_1a1d23
19. aug 2025

@lukrecia97 učiť sa? Prepáč ale to čo je za otázku? Nevieme či tam študuješ, ktorý rok, či máš problém s niečím. Aké rady si reálne chcela?

lukrecia97
autor
19. aug 2025

@eviq @anonym_1a1d23
Hoppa, pardon (polovica príspevku mi zmizla 😅).
Jasné, že učenie sa je základ, ale myslela som to skôr tak, že ako sa popri štúdiu ešte inak rozvíjať – či existujú nejaké kurzy, aktivity alebo skúsenosti, ktoré by mi vedeli dopomôcť.

Taktiež ma zaujíma, ako to máte vy, čo aj pracujete počas školy – či vám práca mimo štúdia nejako pomohla v právnickom uvažovaní alebo v praxi.

A ešte – čo si myslíte o komunikácii s vyučujúcimi? Je lepšie ich častejšie oslovovať a pýtať sa (aj s rizikom, že „otravujem“), alebo skôr držať odstup a riešiť len nevyhnutné?

chrobak7
19. aug 2025
@lukrecia97

@eviq @anonym_1a1d23
Hoppa, pardon (polovica príspevku mi zmizla 😅).
Jasné, že učenie sa je základ, ale myslela som to skôr tak, že ako sa popri štúdiu ešte inak rozvíjať – či existujú nejaké kurzy, aktivity alebo skúsenosti, ktoré by mi vedeli dopomôcť.

Taktiež ma zaujíma, ako to máte vy, čo aj pracujete počas školy – či vám práca mimo štúdia nejako pomohla v právnickom uvažovaní alebo v praxi.

A ešte – čo si myslíte o komunikácii s vyučujúcimi? Je lepšie ich častejšie oslovovať a pýtať sa (aj s rizikom, že „otravujem“), alebo skôr držať odstup a riešiť len nevyhnutné?

@lukrecia97 "A ešte – čo si myslíte o komunikácii s vyučujúcimi? Je lepšie ich častejšie oslovovať a pýtať sa (aj s rizikom, že „otravujem“), alebo skôr držať odstup a riešiť len nevyhnutné?" - tak na toto určite neexistuje univerzálny návod. Učiteľ je tiež len človek a každý je iný, každý inak vníma študenta.

Ale povedal by som, že taká stredná striedma cesta....Sem tam prejaviť záujme, ale určite sa nehrať na Hujera.