Ako vyriešiť chybu na obale diplomovej práce?
Ahojte, chcem sa Vás opýtať ako ste riešili alebo vyriešili, ak by ste zistili, že po odovzdaní DP máte ma obale uvedené len školiace pracovisko bez konkretizácie,.školiteľka si to asi nevšimla, neupozornil ma na to... , všetkom ostatné je v poriadku.
@tana999888 ako si na to prišla
@studienka Ak si to nikto nevsimol, tak Ta na to max upozorni komisia potom. U mna som napr dovrzala trosku formatovanie tym, ako sa to dalo zviazat a im otvorilo asi nejaku zlu verziu. V komisii ma na to upozornili, ale vobec to inak neriesili, zaujimal ich obsah a vysledky vyskumu
@tana999888 prosím ťa netaraj
Obal sa dá vymeniť ale tipujem, že si to nikto nevšimne.
@januska12323 ďakujem za názor
Toto predsa nemôže byť podstatná vec, pokojne sa o tom aj sama pri obhajobe zmieň, že došlo k takejto chybe. Dôležitý je obsah práce.
Pozri sa, komisia je tam od toho, ze aj v dokonalej praci jednoducho najdu a musia najst chybu. Ja som mala este po starom 1 od skolitela, dal mi "akoze 2 otazky"...fakt nevedel co sa ma pytat a opononet mi dal este lepsie hodnotenie a od nej tiez 1 a len 1 otazku....a potom komisia ked som zodpovedala, tak otvorili pracu a zabrdli, do toho, ze nemam spravne okraje, a riadkovanie a vela stran...vsetko bolo podla normy...a ze preco mam tmavomodry obal ked stacila len klasicka modra farba....
@lubkavargova1 ďakujem za názor

Asi si zopakuješ ročnik