icon

Ako vyriešiť chybu na obale diplomovej práce?

studienka
26. mar 2025

Ahojte, chcem sa Vás opýtať ako ste riešili alebo vyriešili, ak by ste zistili, že po odovzdaní DP máte ma obale uvedené len školiace pracovisko bez konkretizácie,.školiteľka si to asi nevšimla, neupozornil ma na to... , všetkom ostatné je v poriadku.

tana999888
26. mar 2025

Asi si zopakuješ ročnik

studienka
autor
26. mar 2025

@tana999888 ako si na to prišla

kiki68
26. mar 2025

@studienka Ak si to nikto nevsimol, tak Ta na to max upozorni komisia potom. U mna som napr dovrzala trosku formatovanie tym, ako sa to dalo zviazat a im otvorilo asi nejaku zlu verziu. V komisii ma na to upozornili, ale vobec to inak neriesili, zaujimal ich obsah a vysledky vyskumu

luliu
26. mar 2025

@tana999888 prosím ťa netaraj

januska12323
26. mar 2025

Obal sa dá vymeniť ale tipujem, že si to nikto nevšimne.

studienka
autor
26. mar 2025

@januska12323 ďakujem za názor

studienka
autor
26. mar 2025

@kiki68 ďakujem za názor, môžu mi strhnúť bodik za úpravu ale hádam ich viac bude výskumná časť zaujímať ako obal

kiki68
26. mar 2025

@studienka mozno si to nikto nevsimne, urcite ich zaujima obsah.

ivka225
26. mar 2025

Toto predsa nemôže byť podstatná vec, pokojne sa o tom aj sama pri obhajobe zmieň, že došlo k takejto chybe. Dôležitý je obsah práce.

lubkavargova1
26. mar 2025

Pozri sa, komisia je tam od toho, ze aj v dokonalej praci jednoducho najdu a musia najst chybu. Ja som mala este po starom 1 od skolitela, dal mi "akoze 2 otazky"...fakt nevedel co sa ma pytat a opononet mi dal este lepsie hodnotenie a od nej tiez 1 a len 1 otazku....a potom komisia ked som zodpovedala, tak otvorili pracu a zabrdli, do toho, ze nemam spravne okraje, a riadkovanie a vela stran...vsetko bolo podla normy...a ze preco mam tmavomodry obal ked stacila len klasicka modra farba....

studienka
autor
26. mar 2025

@lubkavargova1 ďakujem za názor