Ako získať atestačné portfólio na druhý stupeň?
Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť , či je niekto ochotný poskytnúť mi k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio- druhý stupeň zš-1.atestácia? Samozrejme som ochotná aj zaplatiť, ďakujem veľmi pekne 🙂
Môžem sa opýtať? Ozval sa tu niekomu niekto? Ja by som ozaj potrebovala len nahliadnuť do práce, veď každý píše aj tak za seba, svoje skúsenosti a svoje portfólio, mne ide len o formu a rozsah, ako to má vyzerať. Skúšky musí aj tak každý zvádnuť sám.
@michaela_zus mne zatiaľ nie. Ja tiež len vidieť a nič viac. Ale nikto sa neozval
Dobrý večer, som učiteľkou na 2. stupni, robím si 1. atestáciu a mám problém pochopiť, čo všetko má byť v 1. oblasti ŽIAK, kde sa rieši diagnostika žiaka, ako to má vôbec vyzerať.. vedeli by ste mi prosím vás niekto poslať k nahliadnutiu len túto časť? Môžem potom poslať svoju, aby ste videli, že som nekopírovala. Ďakujem
@bekiinka5 Dobrý deň, našli ste niekoho, kto Vám dal k nahliadnutiu portfólio k 2.atestácii? Neviem ako to napísať....
@janka290469 nenasli 😥
@janka290469 vôbec
@vtacatko3 vedeli by ste mi dat na seba kontakt? Potrebovala by som poradit s portfoliom. Máte už spravenú 2.atest.podľa nového? Iba nahliadnuť. Veľmi pekne ďakujem.
@janka290469 napísala som Vam do spravy tel cislo. Pokojne zavolajte.
@heruska123 ozval sa Vám niekto?
Dobrý vecer..tiez sa pripájam..vedel by mi niekto pomoct s 2. atestáciou..poslat k nahliadnutiu..neviem sa pohnút v prvej oblasti..za akukolvek odpoved budem vdačná
Dobrý večer, bol by niekto ochotný napísať aké dôkazy použili v jednotlivých oblastiach, veľmi by mi to pomohlo, myslím, že aj iným členkám MK - učiteľkám. Ďakujem
Dobrý deň, chcem sa opýtať, robil niekto atestaciu 1. , v MPC Trnava? Koľko dôkazov treba k jednotlivým kompetenciám ( myslím 1.1 - počet dôkazov, 1.2 počet dôkazov..... atď až po oblasť 3...) ďakujem.
Baby,ja som pisala porfolio k 1.atestacii a posielala do Trnavy na PdF, som zvedava,ci uz tam nieko robil atestaciu?
Dobrý deň, atestačné portfólio (2.at.) som obhájila (NIVaM, november 2024). Viem sa dohodnúť ak potrebujete nakopnúť.
@selo dobrý deň. Mala by som záujem vidieť celé portfólio, cena je v poriadku.
Ahojte, je tu niekto ,kto by bol ochotný mi pomôcť s písaním 1. atestácie ?vychovavatelka škd. predstavu mam. dakujem
@twettik Dobrý večer, na fóre som sa dočítala, že ste sa chystali písať atestačné portfólio ako vychovávateľka. Chcela by som vás pekne poprosiť, ak ste už absolvovali 1. atestáciu, či by ste bola ochotná mi poslať portfólio, keďže námet k jednotlivým častiam mám, len nemám predstavu ako to treba spracovať. Budem Vám veľmi povďačná, rada sa Vám zavďačím i finančne.

Dobrý večer, chystám sa absolvovať 1. atestáciu cez Ružomberok- zš 1. stupeň. Bol by niekto ochotný mi poslať k nahliadnutiu atestačné portfólio? Samozrejme za fin. príspevok. Ďakujem krásne, moj email lubka.svacova@gmail.com