icon

Ako získať atestačné portfólio na druhý stupeň?

bekiinka5
18. mar 2024

Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť , či je niekto ochotný poskytnúť mi k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio- druhý stupeň zš-1.atestácia? Samozrejme som ochotná aj zaplatiť, ďakujem veľmi pekne 🙂

veseleocko
30. máj 2025
@markovic42

@twettik Dobrý večer, na fóre som sa dočítala, že ste sa chystali písať atestačné portfólio ako vychovávateľka. Chcela by som vás pekne poprosiť, ak ste už absolvovali 1. atestáciu, či by ste bola ochotná mi poslať portfólio, keďže námet k jednotlivým častiam mám, len nemám predstavu ako to treba spracovať. Budem Vám veľmi povďačná, rada sa Vám zavďačím i finančne.

@markovic42 s nami robila jedna zienka ako p.vychovavatelka. 1.oblast robite ako vsetci, vyberiete si jedno dieta,triedu a rozoberiete. Druhu oblast podla seba-vychovavatelstvo, najlepsie nejaky projekt ked mate na temu v tvpp a tretiu tak,ako vsetci,na svoju osobu.

markovic42
1. jún 2025

ďakujem pekne za odpoveď, pomohli ste mi

ana1012
7. jún 2025
@selo

Dobrý deň, atestačné portfólio (2.at.) som obhájila (NIVaM, november 2024). Viem sa dohodnúť ak potrebujete nakopnúť.

@selo dobrý deň, mohli by ste , prosím, aj mne poskytnúť bližšie informácie? Ďakujem.

katkaromdomsam
1. júl 2025

Dobrý deň, aj ja chcem robiť 2. atestáciu, som na SŠ, prosím nevie mi niekto poslať vzor, ako to robil? Ďakujem veľmi pekne

nazan007
7. júl 2025

Zdravím, bol by ochotný aj mne niekto poslať k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio? Som učiteľkou na 2.stupni a prácu sa chystám obhajovať v RK.

selo
9. júl 2025
@ana1012

@selo dobrý deň, mohli by ste , prosím, aj mne poskytnúť bližšie informácie? Ďakujem.

@ana1012 Dobrý večer, viem vám poslať celú prácu ak máte záujem

anonym_5d4f8b
9. júl 2025
@katkaromdomsam

Dobrý deň, aj ja chcem robiť 2. atestáciu, som na SŠ, prosím nevie mi niekto poslať vzor, ako to robil? Ďakujem veľmi pekne

@katkaromdomsam Na stránke KU RK je veľmi podrobný návod. Podľa toho sa to dá robiť. Plus na IG sledujem luci_cmar a samozrejme chat gpt.

matinocka
13. júl 2025

@bekiinka5 Dobrý deň, chcela by som Vás spýtať , či by bol niekto ochotný poslať Vám k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio pre 1.atestáciu? Sama s tým nejaký čas bojujem a chcela by som sa uistiť, či sa uberám správnym smerom, a tiež by mi veľmi pomohla možnosť nahliadnuť do nejakého, ktorého bolo v poriadku 🙂

katkaromdomsam
13. júl 2025
@selo

@selo Dobrý deň to by som bola veľmii vďačná , môj email: katarina.pulenovards@gmail.com

13308
15. júl 2025
@vtacatko3

Žienky, keďže viaceré z Vás boli trochu zmätené, tak som sa informovala priamo v RK. Tie, ktore sa idete prihlásiť, tak uz pisete atestáciu podľa novej štruktúry, ktora je na ich stránke. Tie, ktoré ju mate rozpísanú po starom, tak ju rychle treba poslať do 1.11.2024. Preco? Velka zmena sa tyka hlavne tých, ktori idu na prvu atestáciu. Pred tym stacilo rozobrat v oblasti Ziak jednu kompetenciu a od 1.11 bude treba rozobrat vsetky tri kompetencie. Takze ďalšia robota navyše a preto odporucam, co najskôr k tomu sadnut a dat vsetko do kopy. Starú strukturu uz žiaľ stiahli zo stranky, no ak treba, viem pomôcť. Držím palce všetkým, co sa idú do toho pustiť. Ja to uz mam našťastie za sebou.

@vtacatko3 mohla by som poprosiť k nahliadnutiu - 2 atestačného portfólia pre materské školy

vtacatko3
15. júl 2025
@13308

@vtacatko3 mohla by som poprosiť k nahliadnutiu - 2 atestačného portfólia pre materské školy

@13308 mate spravu

maria123nka
22. júl 2025

Dobrý deň, nájde sa niekto kto mi dá k nahliadnutiu 2. atestáciu, som učiteľka 1. stupňa. Po vzájomnej dohode,ďakujem

jankakal
17. aug 2025

Dobrý deň, som učiteľka SJL, DEJ na ZŠ. Rada by som si urobila druhú atestáciu. Absolvovala som prípravný kurz, ale aj tak som zmätená a stratená. Neviem začať. Chcela by som niekoho poprosiť o nahliadnutie do atestačného portfólia. Podľa konkrétneho vzoru sa mi vždy pracuje lepšie. Vopred ďakujem.

9ls9
20. aug 2025

Ahojte, môžem poprosiť aj ja k nahliadnutiu atestačné portfólio k 1. atestácii?

tinka323
27. aug 2025
@michaela_zus

Dobrý deň, chcela by som veľmi pekne poprosiť, ak tu je osoba, ktorá si robila 1. atestáciu učiteľ ZUŠ o nahliadnutie do hotového portfólia. Pre mňa, aj po webinároch je to všetko len veľmi abstraktné a nič konkrétne (aká forma, aké všelijaké možné dôkazy a dokumenty, či aj fotky, videá a pod. o pedagogickej činnosti). Za ochotu a pomoc veľmi pekne ďakujem.

@michaela_zus dobry vecer, chystame sa s kolegynou si to spravit. Vy ste uz zacali? My mame skonceny odbor klavir v RK. Budeme vdacny za kazdu radu

tinka323
27. aug 2025
@tinka323

@michaela_zus dobry vecer, chystame sa s kolegynou si to spravit. Vy ste uz zacali? My mame skonceny odbor klavir v RK. Budeme vdacny za kazdu radu

@tinka323
@tinka323 vdacneeeee😀

tinka323
27. aug 2025
@tinka323

@tinka323 vdacneeee

punar
8. sep 2025

@selo mozem aj ja velmi pekne poprosit o zaslanie AP pre 1.atestaciu?

michaela_zus
9. sep 2025
@tinka323

@tinka323
@tinka323 vdacneeeee😀

@tinka323 Pozdravujem Vás. Bohužiaľ zatiaľ nemám. V tomto školskom roku sa to posnažím poslať. Čiže nejaké ďalšie info nemám.

itucha
13. sep 2025

Krásny deň vie mi niekto zaslať k nahliadnutiu 2. atestaciu po novom pre prvý stupeň? Najlepšie ak by to robil cez NIVAM, nebránim sa ani RK. Samozrejme nie zadarmo. Ďakujem itucha@azet.sk

itucha
13. sep 2025
@selo

Dobrý deň, atestačné portfólio (2.at.) som obhájila (NIVaM, november 2024). Viem sa dohodnúť ak potrebujete nakopnúť.

@selo ak by to bolo aktuálne, mala by som záujem o nakopnutie. Samozrejme nie zadarmo idem robiť 2. atestaciu cez NIVAM. Ďakujem. itucha@azet.sk

agata30
Odpoveď bola odstránená
emkas
15. okt 2025
@vtacatko3

Žienky, keďže viaceré z Vás boli trochu zmätené, tak som sa informovala priamo v RK. Tie, ktore sa idete prihlásiť, tak uz pisete atestáciu podľa novej štruktúry, ktora je na ich stránke. Tie, ktoré ju mate rozpísanú po starom, tak ju rychle treba poslať do 1.11.2024. Preco? Velka zmena sa tyka hlavne tých, ktori idu na prvu atestáciu. Pred tym stacilo rozobrat v oblasti Ziak jednu kompetenciu a od 1.11 bude treba rozobrat vsetky tri kompetencie. Takze ďalšia robota navyše a preto odporucam, co najskôr k tomu sadnut a dat vsetko do kopy. Starú strukturu uz žiaľ stiahli zo stranky, no ak treba, viem pomôcť. Držím palce všetkým, co sa idú do toho pustiť. Ja to uz mam našťastie za sebou.

@vtacatko3 Dobrý deň. Aj ja sa chystám do RK, preto by som Vás Vás chcela poprosiť o nahliadnutie do vašej práce. Ďakujem krásne. Prikladám svoj mail: emkaj@centrum.sk

emkas
15. okt 2025
@selo

@selo Dobrý deň, ak by vás to neobťažovalo, tak aj ja mám záujem. Ďakujem. emkaj@centrum.sk

miiichaelaaa
23. okt 2025

Ak sa najde niekto kto by bol ochotny mi poslat k nahliadnutiu svoje portfolio, budem vdacnaa za spravu. Financna odmena samozrejmostou.

mnbg
28. okt 2025

@selo mohla by som aj ja porosiť k nahliadnutiu ak máš k dispozícii portfólio k 1. atestácii. Učím na strednej škole a pracujem na portfóliu, ale nejak sa v tom strácam. Ďakujem za odpoveď.

selo
29. okt 2025
@mnbg

@selo mohla by som aj ja porosiť k nahliadnutiu ak máš k dispozícii portfólio k 1. atestácii. Učím na strednej škole a pracujem na portfóliu, ale nejak sa v tom strácam. Ďakujem za odpoveď.

@mnbg mám obhájené portfólio k 2. atestácii a 1.stupeň ZŠ

lucia4479
6. nov 2025

Ahoj, robil niekto 1. atestačku v Po cez NIVAM, ako to prebiehalo po novom?

susanka421
8. nov 2025

Dobrý deň, som učiteľka MAT na 2 stupni ZŠ, už dlho sa odhodlávam na 2 atestáciu, len neviem čo je výhodnejšie cez KU Ružomberok alebo cez NIVAM? vedel by mi niekto poradiť prípadne aj nahliadnuť do jeho portfólia? Ďakujem

darinocka24
25. nov 2025
@selo

@selo Dobrý večer, mala by som záujem o nahliadnutie portfólia, poprosím cenu. dakujem