icon

Ako získať atestačné portfólio na druhý stupeň?

bekiinka5
18. mar 2024

Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť , či je niekto ochotný poskytnúť mi k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio- druhý stupeň zš-1.atestácia? Samozrejme som ochotná aj zaplatiť, ďakujem veľmi pekne 🙂

69lulu
7. feb 2025

Dobrý večer, chystám sa absolvovať 1. atestáciu cez Ružomberok- zš 1. stupeň. Bol by niekto ochotný mi poslať k nahliadnutiu atestačné portfólio? Samozrejme za fin. príspevok. Ďakujem krásne, moj email lubka.svacova@gmail.com

michaela_zus
7. feb 2025

Môžem sa opýtať? Ozval sa tu niekomu niekto? Ja by som ozaj potrebovala len nahliadnuť do práce, veď každý píše aj tak za seba, svoje skúsenosti a svoje portfólio, mne ide len o formu a rozsah, ako to má vyzerať. Skúšky musí aj tak každý zvádnuť sám.

ancurka22
7. feb 2025

@michaela_zus mne zatiaľ nie. Ja tiež len vidieť a nič viac. Ale nikto sa neozval

ichtis
9. feb 2025

Dobrý večer, som učiteľkou na 2. stupni, robím si 1. atestáciu a mám problém pochopiť, čo všetko má byť v 1. oblasti ŽIAK, kde sa rieši diagnostika žiaka, ako to má vôbec vyzerať.. vedeli by ste mi prosím vás niekto poslať k nahliadnutiu len túto časť? Môžem potom poslať svoju, aby ste videli, že som nekopírovala. Ďakujem

janka290469
18. feb 2025

@bekiinka5 Dobrý deň, našli ste niekoho, kto Vám dal k nahliadnutiu portfólio k 2.atestácii? Neviem ako to napísať....

ancurka22
18. feb 2025

@janka290469 nenasli 😥

michaela_zus
18. feb 2025

@janka290469 vôbec

janka290469
19. feb 2025

@vtacatko3 vedeli by ste mi dat na seba kontakt? Potrebovala by som poradit s portfoliom. Máte už spravenú 2.atest.podľa nového? Iba nahliadnuť. Veľmi pekne ďakujem.

vtacatko3
19. feb 2025

@janka290469 napísala som Vam do spravy tel cislo. Pokojne zavolajte.

janka290469
27. feb 2025

@heruska123 ozval sa Vám niekto?

mochtino
1. mar 2025

Dobrý vecer..tiez sa pripájam..vedel by mi niekto pomoct s 2. atestáciou..poslat k nahliadnutiu..neviem sa pohnút v prvej oblasti..za akukolvek odpoved budem vdačná

lenkasop
31. mar 2025

Dobrý večer, bol by niekto ochotný napísať aké dôkazy použili v jednotlivých oblastiach, veľmi by mi to pomohlo, myslím, že aj iným členkám MK - učiteľkám. Ďakujem

itucha
2. apr 2025

@dadalala zohnala ste niečo? Idem si robiť 2. atestáciu pre 1. stupeň, zaplatím za portfólio ak by niekto absolvoval uz

itucha
2. apr 2025

@mochtino pripojím sa, ak má niekto skúsenosť s 2. atestáciu platím zlatom😂

lenkasop
3. apr 2025

Dobrý deň, chcem sa opýtať, robil niekto atestaciu 1. , v MPC Trnava? Koľko dôkazov treba k jednotlivým kompetenciám ( myslím 1.1 - počet dôkazov, 1.2 počet dôkazov..... atď až po oblasť 3...) ďakujem.

itucha
5. apr 2025

@ltatiana ako ste na Tom? Tiež sa chystám písať 2 . Atestáciu, vedeli by ste mi za poplatok samozrejme poskytnúť náhľad? Dakujem

dadalala
10. apr 2025

@itucha Žiaľ, nezohnala som

rakywanda
10. apr 2025

@lenkasop ja som robila prvú pre MŠ. Ako dôkazy som mala pozorovacie hárky, rozhovor s kolegyňou, rodičom, dieťaťom, správu z cppp.

lenkasop
10. apr 2025

@rakywanda ďakujem za info, aj ste mali teoretické otázky?

rakywanda
10. apr 2025

@mochtino
@ichtis
@dadalala
Dievčatá, napíšte mi IP čo presne potrebujete ohľadom portfólia.

rakywanda
10. apr 2025

@lenkasop pri obhajobe?

veseleocko
15. apr 2025

Baby,ja som pisala porfolio k 1.atestacii a posielala do Trnavy na PdF, som zvedava,ci uz tam nieko robil atestaciu?

selo
20. apr 2025

Dobrý deň, atestačné portfólio (2.at.) som obhájila (NIVaM, november 2024). Viem sa dohodnúť ak potrebujete nakopnúť.

selo
Autor odpoveď zmazal
selo
Autor odpoveď zmazal
michaela_zus
23. apr 2025
@selo
Odpoveď bola zmazaná

@selo dobrý deň. Mala by som záujem vidieť celé portfólio, cena je v poriadku.

selo
Autor odpoveď zmazal
lenkasop
28. apr 2025
@rakywanda

@lenkasop pri obhajobe?

@rakywanda ano pri obhajobe

rakywanda
28. apr 2025
@lenkasop

@rakywanda ano pri obhajobe

@lenkasop áno, dali mi jednu otázku, ktorú som zodpovedala

markovic42
29. máj 2025
@twettik

Ahojte, je tu niekto ,kto by bol ochotný mi pomôcť s písaním 1. atestácie ?vychovavatelka škd. predstavu mam. dakujem

@twettik Dobrý večer, na fóre som sa dočítala, že ste sa chystali písať atestačné portfólio ako vychovávateľka. Chcela by som vás pekne poprosiť, ak ste už absolvovali 1. atestáciu, či by ste bola ochotná mi poslať portfólio, keďže námet k jednotlivým častiam mám, len nemám predstavu ako to treba spracovať. Budem Vám veľmi povďačná, rada sa Vám zavďačím i finančne.