icon

Ako získať atestačné portfólio na druhý stupeň?

bekiinka5
18. mar 2024

Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť , či je niekto ochotný poskytnúť mi k nahliadnutiu svoje atestačné portfólio- druhý stupeň zš-1.atestácia? Samozrejme som ochotná aj zaplatiť, ďakujem veľmi pekne 🙂

Strana
z4
vtacatko3
27. nov 2025

Stratila som kontakt na pani, ktora potrebovala pomôcť s písaním atestacie a vzor. Nepamätám si jej nick. Ak ste sa tu nasli, prosim napiste mi este raz.

dvojicka79
28. nov 2025

Dobrý deň, tiež by som mala záujem nakuknúť do portfólia 2. atestácie - 2.stupeň ZS, mám nejaký prehľad,čo a ako urobiť, ale ako začať?? Potrebujem sa nakopnúť a nejak začať... Ďakujem

ichtis
Autor odpoveď zmazal
ichtis
30. nov 2025
@dvojicka79

Dobrý deň, tiež by som mala záujem nakuknúť do portfólia 2. atestácie - 2.stupeň ZS, mám nejaký prehľad,čo a ako urobiť, ale ako začať?? Potrebujem sa nakopnúť a nejak začať... Ďakujem

@dvojicka79 Dobrý den, prosím Vás, mohli by ste aj mne poslať k nahliadnutiu AP pre 2.stupeň ZŠ? Ja už som si to začala robiť, ale neviem si predstaviť, čo od nás chcú v tej 1.časti Žiak. Či tam treba aj teóriu alebo len fakty.. Či na tie 3 kompetencie mám zakaždým opísať cieľ a objekt diagnostiky, keď mám toho istého žiaka, alebo to stačí uviesť 1x pred tými kompetenciami. ďakujem veľmi za pomoc.

selo
30. nov 2025
@ichtis

@dvojicka79 Dobrý den, prosím Vás, mohli by ste aj mne poslať k nahliadnutiu AP pre 2.stupeň ZŠ? Ja už som si to začala robiť, ale neviem si predstaviť, čo od nás chcú v tej 1.časti Žiak. Či tam treba aj teóriu alebo len fakty.. Či na tie 3 kompetencie mám zakaždým opísať cieľ a objekt diagnostiky, keď mám toho istého žiaka, alebo to stačí uviesť 1x pred tými kompetenciami. ďakujem veľmi za pomoc.

@ichtis Dobrý večer, moje portfólio je pre 1. stupeň

ichtis
1. dec 2025

dakujem

vtacatko3
1. dec 2025
@ichtis

dakujem

@ichtis mate správu

Strana
z4