icon

Ako zvládať doplňujúce pedagogické štúdium popri práci?

papaya1234
11. jún 2025

Ahojte, veľmi dlho premýšľam nad DPŠ, ale neviem, ako to funguje. Pracujem na plný úväzok a neviem si predstaviť, že by bola škola napríklad celý piatok. To by som si nevedela v práci vybaviť. Navyše viem, že je tam pedagogická prax, takže mi nejde do hlavy, ako sa to dá zvládať popri práci. Máte s tým niekto skúsenosť?

magic08
11. jún 2025

sprav si DPS na DTI a mas to online. okrem praxe samozrejme

strongi
11. jún 2025

Ja som školu mala v soboty, aj to nie každú, ale na prax som mala šťastie, lebo som vtedy robila na smeny, tak sa to dalo alebo som menila služby. Inak dovolenka, veľa na výber nemáš. Aj keď som mala spolužiakov, čo si vybavili a žiadna prax nebola.

kaktusik007
11. jún 2025

@papaya1234 ved sa zamestnaj v skolstve - tam ti isto nebudu robit problemy, ked budes potrebovat ist na prednasku ci skusku....

marianarem
11. jún 2025

@papaya1234 Kamoska si robi teraz v Trnave, ma to len v soboty online.

zuzanavz
11. aug 2025
@magic08

sprav si DPS na DTI a mas to online. okrem praxe samozrejme

@magic08 Dobrý deň, prosím Vás poradili by ste mi, ako je to s tou DTI? Tiež by som si chcela dorobiť DPŠ popri práci, ale v piatok neviem, či dostanem dovolenku v práci. Ako často prosím býva vyučovanie? A musím byť ten piatok prihlásená je to také striktné? A niake materiály ma učenie dávajú? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď 😊. Zuzana

magic08
11. aug 2025
@zuzanavz

@magic08 Dobrý deň, prosím Vás poradili by ste mi, ako je to s tou DTI? Tiež by som si chcela dorobiť DPŠ popri práci, ale v piatok neviem, či dostanem dovolenku v práci. Ako často prosím býva vyučovanie? A musím byť ten piatok prihlásená je to také striktné? A niake materiály ma učenie dávajú? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď 😊. Zuzana

@zuzanavz vyučba prebieha online, vacsinou v sobotu. Ospravedlnit neucasť je nutne predom, cez veduceho skupiny. Materialy sme dostali od vyucujuceho alebo nam poslal prezentaciu. v niekorych pripadoch ale bolo nutné si zaobstarat literaturu, pretoze prezetacia nebola dostatocna. Napr taka didaktika, bola naozaj skuska, ktora dala zabrat polovici rocnika. Na inych predmetoch zas, stacilo len vypracovat seminarku a zaslat. Zalezi od vyucujuce, no popri praci a troch detoch som ja nemala problem. Uvidim, co bude dalši rok

zuzanavz
19. aug 2025
@magic08

@zuzanavz vyučba prebieha online, vacsinou v sobotu. Ospravedlnit neucasť je nutne predom, cez veduceho skupiny. Materialy sme dostali od vyucujuceho alebo nam poslal prezentaciu. v niekorych pripadoch ale bolo nutné si zaobstarat literaturu, pretoze prezetacia nebola dostatocna. Napr taka didaktika, bola naozaj skuska, ktora dala zabrat polovici rocnika. Na inych predmetoch zas, stacilo len vypracovat seminarku a zaslat. Zalezi od vyucujuce, no popri praci a troch detoch som ja nemala problem. Uvidim, co bude dalši rok

@magic08 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, pozbudili ste ma 🙂

magic08
19. aug 2025
@zuzanavz

@magic08 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, pozbudili ste ma 🙂

@zuzanavz nie je za čo, drzim palce