icon

Ako zvládnuť fyzické testy na policajnej škole?

pupa12
29. apr 2025

Policajná škola Pezinok
Ahojte, chcem ísť na prijímacie skúšky za policajtku. Fyzické testy sú vraj ľahšie lenže ajtak mám problém odbehnúť 1500 metrov pod 10 minút. Vedeli by ste mi poradiť ako zamakať aby som to dala? Tak isto aj tie nové kliky mám problém.. nespravím ani jeden. A samotné štúdium by som bola zvedavá ako prebieha ak by mal niekto skúsenosť.. dakujem

mikaelka1
29. apr 2025

@pupa12 napis mi spravu

wade
29. apr 2025

Ako - 1500m za 10 minut je lahky kondicny beh. To je velmi nizka poziadavka. Nebudes mat problem s treningom potom, ak ti toto robi problem? Ak nemas nejake zdravotne problemy, toto sa da lahko natrenovat.

zuzanka.zuzu
29. apr 2025

úplne normálne, po behu ktorý neurobíš povieš trénerovi či kto to tam bude, že sa chceš stať policajtkou. on ti zapíše že si urobila. žiadne divadlo okolo toho nerob, úprimne povedz až tam. a urob psie očká a prikývni keď ťa bude poučovať že treba zvýšiť kondičku. je taký obrovský PODSTAV že ženu prejsť nechajú (do terénu ťa nedajú, maximálne pochôdzky, dozor) a podľa mňa už aj mužov.

viac sa obávaj psychotestov 😁

marsmykkok
29. apr 2025

Však to dám ja 1,5km za 10 minút normálnou svižnou chôdzou bez trénovania... Čo máš nejaké zdravotné problémy alebo vysokú obezitu že máš problém? Lebo tá nová norma je taká fakt že zdravý človek pod 70 rokov to musí splniť...

pupa12
autor
29. apr 2025
@zuzanka.zuzu

úplne normálne, po behu ktorý neurobíš povieš trénerovi či kto to tam bude, že sa chceš stať policajtkou. on ti zapíše že si urobila. žiadne divadlo okolo toho nerob, úprimne povedz až tam. a urob psie očká a prikývni keď ťa bude poučovať že treba zvýšiť kondičku. je taký obrovský PODSTAV že ženu prejsť nechajú (do terénu ťa nedajú, maximálne pochôdzky, dozor) a podľa mňa už aj mužov.

viac sa obávaj psychotestov 😁

@zuzanka.zuzu Myslíš že vedia privrieť oči ak náhodou by mi niečo chýbalo?

pupa12
autor
29. apr 2025
@marsmykkok

Však to dám ja 1,5km za 10 minút normálnou svižnou chôdzou bez trénovania... Čo máš nejaké zdravotné problémy alebo vysokú obezitu že máš problém? Lebo tá nová norma je taká fakt že zdravý človek pod 70 rokov to musí splniť...

@marsmykkok lenže mám obavy že by som to nedala… teraz mám v pláne zamakať na sebe začať riadne behať ale ajtak mám strach z tých klikov. Pretože klik zatiaľ neviem ani jeden poriadny spravit tak neviem či by som sa to nejak vedela za krátku dobu naučiť…

pupa12
autor
29. apr 2025

A ešte ak by mi niekto vedel poradiť ako to prebieha na škole a po škole bola by som fakt veľmi vďačná

zuzanka.zuzu
29. apr 2025

nemyslím, viem 😉

wade
29. apr 2025

Začať kariéru v polícii obidenim pravidiel. To je take slovenské. No jo..

abbey1
30. apr 2025
@pupa12

A ešte ak by mi niekto vedel poradiť ako to prebieha na škole a po škole bola by som fakt veľmi vďačná

@pupa12 Prečo vlastne chceš byť policajtkou?

michaela329
30. apr 2025

Veď ale tie kritériá sú až trápne ľahké, s prehľadom tie normy pre chlapov plnia ženy po 40🤦- už len ostáva dúfať, že aj zločincov máme v takej mizernej kondícii ako budeme mať policajtov.