Ako zvládnuť návrat na predchádzajúcu školu?
zdravim, som prvacka na strednej a na polroku cize pred 2 mesiacmi som prestupila z priemyslovky na kozmeticku, lebo priemyslovka ma nebavila ale teraz to strasne lutujem lebo vobec nezapadam do kolektivu a je to tu dost zle a vlastne by som sa chcela vratit naspat na priemyslovku ale dost sa bojim toho ze sa na mna budu pozerat ako na debila alebo ze ma nezoberu. mozete mi prosim vas povedat vas nazor? alebo ak sa vam to stalo tak ze ako to prebiehalo
Tak budes chvilu za debila… kazda senzacia trva 15 minut a potom sa na to zabudne. Vobec by som na to nebrala ohlad po mesiaci si nikto nespomenie
Keby si neskusila, nezistila by si ze to nieje pre teba a mozno by si lutovala... takto, vies ze to neni pre teba a vies si aspon povedat "skusila som, zistila som..." a hotovo, to ze budes senzacia...jasne ale max tyzden desat dni, viac nie.
Naozaj sa tam chceš vrátiť, aj napriek tomu, že ťa nebavila? Ja som strednú školu, ktorá ma nebavila študovala 5 rokov. Potom som si vybrala výšku, ktorá ma už bavila. Neurob rovnakú chybu 😉
@miiichaelaaa vratit sa tam chcem na 100% len mam mam dost stres z tych reakcii
@biba_18 dakujem moc
@majkaaaaaaaaaaaaa no nech pozeraju ked nemaju nic lepsie na robote a nudia sa
Su to 4 roky, nikto si na teba ani nespomenie potom

@majkaaaaaaaaaaaaa vôbec neber ohľad na to že budú na teba pozerať ako na debila - ja by som to na tvojom mieste skúsila ...
ale to sa musíš spýtať na škole aké sú možnosti - a hlavne čím skôr!