icon

Ceny za súkromné doučovanie angličtiny

22. aug 2022

Dobrý deň, aká je zhruba cena za súkromné doučovanie ANJ teraz ? Jedna osoba a učiteľ/ka “face to face”. Koľko platíte vy ? Ďakujem

miriam_s
22. aug 2022

tu u nás sa to pohybuje od 10 do 15€, ak študentky tie berú trošku menej ...

ms_green
22. aug 2022

Záleží od toho kde a koho chceš.
V Bratislave je 15-20e (skôr k tým 20) za jednu hodinu s kvalitným lektorom (nie študent alebo človek čo si povedal, že ide učiť angličtinu) a to keď si to vybavíš sám/sama, nie cez nejakú jazykovú školu. Tam to môže byť viac.
Ak ti to stačí online tak tam je to menej.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
lija22
22. aug 2022

trosku z inej noty, len na rozsirenie obzorov, ze aj inak sa da. dcera ma online vyucko, ma native speaker kocku z afriky. cez skype, za 30 min platime cca 6$

autor
22. aug 2022

@lija22 kde ste takéto doučovanie, prosím, našli ? Ďakujem

luccija
22. aug 2022

Ba 15 eur

lija22
22. aug 2022

muz odjakziva chcel, nech s detmi odnarodenia rozpravame anglicky, je presvedceny, ze bez jazykov sa neda prezit v dnesnom svete. kde to nasiel neviem, asi vygooglil ;) aledokladne vyberal ucitelky. mali sme dve ale jednej casto padal net na filipinach. Je z coho vyberat a za lacny peniaz. Dcera je uplny zaciatocnik a ide to. Plati sa kartou, Neviem do akej krajiny idu peniaze ale v internet bankingu je zauctovanu poplatok vzdy 11 centov, to len info naviac. Dcera ma aj ulohy. Je to ozaj zaujimave. ja nie som na hodinach pritomna, len sem tam pribehne s tabletom, ked chce nieco pani ucitelka. vyskusajte
italki.com

nasa ucitelka je tato, mozem len odporucit https://www.italki.com/teacher/10832862

matkahelka
22. aug 2022

KE - 17€/50min. face to face. online hodiny su podstatne lacnejsie, ale my sme to nechceli, ani dcera to nechcela.

kika831
23. aug 2022

V BA- 90 min/ 50€ (jazykovka)

bluemoon24
23. aug 2022

@lija22 toto je jake super! Diky za tip 💕

yoxinka
23. aug 2022

@lija22
@autorka
Potvrdzujem:
Italki.com je úplne overená vec, nájdite si tam učiteľa a smelo do angličtiny. Italki odporúčajú aj Lýdia Machová (slovenská polyglotka) a Broňa Sobotka, ktorý je učiteľ angličtiny z Brna. On má inak zaujímavý príbeh, keby ste mali záujem, je kopec rozhovorov s ním. On založil virtuálni jazykovku, kde si tiež môžeš nájsť online kvalitného učiteľa angličtiny.
https://virtualnijazykovka.cz/

sidon
24. sep 2024

maminy, koľko platíte za doučovanie angličtiny dieťa 2.stupeň ZŠ , za individuálku? A akú dlhú má hodinu, 60min. alebo 45min?

ivana.natasha
24. sep 2024

@sidon okolie Ba 60 minút 20€, doučovateľka má na to vysokú školu a reálne viac ako 10 rokov žila v USA