Čo robiť, keď syn zvažuje viacero vysokých škôl?
Maminy vysokoškolákov poraďte. Syna prijali na vysokú školu, čo nás samozrejme potešilo, no on má prihlášky na ďalšie dve, kde chce isť na prijímačky. Problém je, že do konca mája musí dať vedieť záväzný záujem o štúdium na tej, kde je prijatý. A prijímačky na zvyšné dve má až v júni. Čo teraz? Keď potvrdí prijatie môže ísť ešte na prijímačky? Ď
Dievčata, a aký je asi mesačný výdaj na VŠ? Zaujíma ma hlavne, koľko teraz stoja internáty v BA
Nič sa nestane keď potom napíše, že nenastúpi. Ide len o to aby vedeli koľkých ľudí môžu ešte prijať.
@mari2310 ahoj, ako ste to vyriešili? Ja mám v podstate rovnakú situáciu s tým že sa jedna o magisterské štúdium a tiež neviem čo robiť.
@mari2310 ahoj, ako ste to vyriešili? Ja mám v podstate rovnakú situáciu s tým že sa jedna o magisterské štúdium a tiež neviem čo robiť.
@barborka2_2 Potvrdí, že nastúpi na školu, kde je prijatý a ide na ďalšie prijímačky.

@mari2310 samozrejme, že može.
Co to znamená "dat závazne vediet"? Co by sa mohlo /malo stat, ak v septembri nenastupi? Asi nix hrozne...či?