Cvičenia na vysokej škole
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či nevie niekto či sa dá prehodiť do inej skupiny na cvičeniach na vysokej tento týždeň nám len zostavujú rozvrh čiže by sa to mohlo dat?.
úplne v pohode - syn sa takto prehadzuje prakticky každý akademický rok - dokonca j počas korony kedy to mali dištančne, ale on brigádoval takže si to prispôsoboval nakoľko cviká sú povinné. . Určite sa nájde zasa v inej skupine niekto komu zasa nevyhovuje jeho hodina. Všetko rieši cez AIS a skupinu, ktorú majú vytvorenú na FB.
Zavysi od školy a od vyučujúceho.
Záleží, u nás sa dá väčšinou vymeniť len človek za človeka, keď už sú rozdelené skupiny
Da sa to, pokial neni obmedzena kapacita miestnosti a mate nejaky vaznejsi dovod pre tuto zmenu... u nas nebol problem. Mne zacala v polke semestra vadit cviciaca, lebo bola hlupa a arogantna, zacala som chodit do inej skupiny. Zaroven som stale chodila aj do tej starej skupiny. Opytala som sa len tej novej vyucujucej, ci jej to nevadi. Z nasledujucej pisomky som mala plny pocet a zo skusky 90/100. Dalsi spoluziaci nechapali, ako je to mozne ale ja som im vravela o moznosti zmenit cviko, nikto sa ku mne nepridal.
Podľa mňa sa takéto veci robia na školách úplne bežne, stretávala som sa s tým často. Samozrejme, že závisí aj od profesorov, keďže zakaždým sa musí nájsť nejaký, čo jednoducho nepovolí ani keby tanky padali 🙂
Ja som síce chodila na VŠ už cca pred 25 rokmi, ale úplne bežne som si poprehadzovala cvičenia podľa potreby (popri škole som pracovala). Samozrejme, so súhlasom vyučujúceho, ale nikto s tým nemal problém.

Je potrebne kontaktovat daneho ucitela...zvycajne nie je problem pokial sa chcu prehodit 2-3.