Dá sa spraviť druhá maturita ako farmaceutický laborant?
Viete mi prosím poradiť, neviem sa k tomu dopátrať. Dá sa spraviť druhá maturita ako farmaceutický laborant?
Bohužiaľ mám strednú školu, ktorá je absolútne nepoužiteľná pritom nám tvrdili niečo iné. Ale viem si spraviť ešte jednu strednú školu toho laboranta, prípadne kde by sa to dalo spraviť. Ďakujem za prípadné odpovede
@wanda2411 ty si začala niekde študovať nakoniec prosím ta? Ak áno ako sa ti to pozdáva, dakujem za info
@lindaturcanova 4.6.25 idem na pohovor,a od septembra nastupujem do Jihlavy, ak sa nič nestane.
@lindaturcanova 4.6.25 idem na pohovor,a od septembra nastupujem do Jihlavy, ak sa nič nestane.
@wanda2411 dobrý deň, ako ste dopadli na pohovore ? Nemali problém s tým že ste zo Slovenska. Roky uvažujem nad touto profesiou, mam úplne iného smeru VŠ, ale stále ma to láka, aj keď mám už 36 rokov, ale tak nikdy nie je neskoro. Viete mi dat nejake info budem veľmi vďačná. 🙂
@wanda2411 dobrý deň, ako ste dopadli na pohovore ? Nemali problém s tým že ste zo Slovenska. Roky uvažujem nad touto profesiou, mam úplne iného smeru VŠ, ale stále ma to láka, aj keď mám už 36 rokov, ale tak nikdy nie je neskoro. Viete mi dat nejake info budem veľmi vďačná. 🙂
@harriet13 urcite chodte, do Jihlavy beru bez skusok. Je to vikendove studium co si myslim ze sa da zvladnut. 👍
@anonym_autor da, stredných škôl mozes mat koľko chces, tak ako aj VS. Ak ta to bavi, tak chod. Ale zvážila by som radšej VS, ak si mala na strednej biológiu a chémiu, lebo farmaceutický laborant ma velmi nízku mzdu.
@wanda2411 ahoj. A ako to je s praxou v lekarni?
@wanda2411 ahoj. A ako to je s praxou v lekarni?
@uglybetty1234 ahoj,5 týždňov praxe v lekarni za rocnik
@wanda2411 v akom si rocniku ? ☺️
@wanda2411 a tu prax musis mat v ceskej lekarni ked studujes v Jihlave?
@wanda2411 a tu prax musis mat v ceskej lekarni ked studujes v Jihlave?
@uglybetty1234 nie,nemusí byť prax v CZ
@uglybetty1234 nie,nemusí byť prax v CZ
@wanda2411 skoda ze vyska z odboru farmacie sa neda studovat externe 😭