Dospelý syn sa odsťahoval z domu
Ahojte maminy... mám 18r syna, ktorý sa sám dobrovoľne odsťahoval z domu, sám si nahlásil trvalý pobyt inde, lebo sa.rozhodol, že nechce bývať doma s rodičmi a pod ich dozorom, lebo má 18 a chce sa osamostatniť. Má pred sebou ešte 2r štúdia na strednej škole v mieste doterajšieho bydliska, ale namiesto toho, aby býval u rodičov, chce bývať na internáte ( ktorý je vo vedľajšej ulici od domu rodičov...). Nikto ho z domu nevyhnal, sám sa rozhodol aj o trvalom pobyte, pri odsťahovni kľúče od bytu odovzdal. Ja ako matka som s tým odsťahovanim ešte aspoň počas štúdia nesúhlasila, preto sme sa nerozisli v dobrom, ale je dospelý, nemôžem nič urobiť... platím mu výživné a prídavky, a to je všetko z mojej strany. Otázka teraz znie, keď on sám sa vlastne vyhodil z domu, kde mal všetko zabezpečené, komplet full servis, denne navarene, oprate, dostupná hygiena, súkromie, 2 pc k dispozícii na prípravu do školy alebo len tak na bežné používanie... toto všetko vymenil za internatny život, resp. teraz cez prázdniny u kamaratov v Ba, kde si dal aj ten trvalý pobyt... či v prípade, ak si "zrazu" rozmysli, že to samostatne nezvláda, z akýchkoľvek dovodov, či už finančných alebo neviemakych, ho prijať automaticky naspäť do tejto domácnosti, odkiaľ dobrovoľne a napriek všetkému odišiel, odkiaľ sa odhlásil z trvalého pobytu...
Ty kks toto sú neskutočne obvinenia na adresu autorky... vôbec nemusela zlyhať vo výchove... 18r dieťa sa samo rozhodne kam ide a čo bude... Matka nič s tým nemá spoločne a tie obvinenia že doma nemal láskavé slovo,ruku....wtf? Bývali ste s nimi? Či? Nie? Tak nechápem čo opisujete ich domácnosť bez vedomia a obvinujete iba autorku.... Toto je strašné fakt
Ty kks toto sú neskutočne obvinenia na adresu autorky... vôbec nemusela zlyhať vo výchove... 18r dieťa sa samo rozhodne kam ide a čo bude... Matka nič s tým nemá spoločne a tie obvinenia že doma nemal láskavé slovo,ruku....wtf? Bývali ste s nimi? Či? Nie? Tak nechápem čo opisujete ich domácnosť bez vedomia a obvinujete iba autorku.... Toto je strašné fakt
@anonym_baed9e 8 rokov stará diskusia

@78jarmila Ahoj ako to vyzera teraz s nim?Napadlo mi ze ci ked byval u priatela…Nie je homosexual…?…