icon

Duolingo - rodinná skupina

sofiajurekova
19. feb 2025

Ahojte nemá niekto záujem vytvoriť rodinnú skupinu na duolingo a tak ušetriť ?

Strana
z5
monika_v
31. dec 2025
@jordibravo

@monika_v ahoj, nepotrebujem max

@jordibravo dobre tak kúpim obyčajne Duolingo super. My sme ho mali už 2 roky a úplne stačí. Cena Duolingo super je 72 eur. Vychádza to na 12 eur za osobu. Môže byť? Momentálne mám skúšobnú verziu do 6.1.2026. Po skúšobnej verzii sa mi obnoví na celý rok. Takže členstvo by malo byť do 6.1.2027

jordibravo
31. dec 2025
@monika_v

@jordibravo dobre tak kúpim obyčajne Duolingo super. My sme ho mali už 2 roky a úplne stačí. Cena Duolingo super je 72 eur. Vychádza to na 12 eur za osobu. Môže byť? Momentálne mám skúšobnú verziu do 6.1.2026. Po skúšobnej verzii sa mi obnoví na celý rok. Takže členstvo by malo byť do 6.1.2027

@monika_v ahoj, jasne, napis mi pls spravu

drops
Autor odpoveď zmazal
25daniela
1. jan 2026

Dobrý deň, mám voľné miesto v duolingo family. Do 31.12.26. Ak má niekto záujem, ozvite sa.

panda76
2. jan 2026
@drops
Odpoveď bola zmazaná

@drops ahoj, mal by som záujem.

panda76
2. jan 2026
@25daniela

Dobrý deň, mám voľné miesto v duolingo family. Do 31.12.26. Ak má niekto záujem, ozvite sa.

@25daniela ahoj, mal by som záujem, aká je cena?

monika_v
2. jan 2026
@panda76

@25daniela ahoj, mal by som záujem, aká je cena?

@panda76 ahoj. Mám ešte jedno voľné miesto. Cena 12 eur na rok.

katana11
2. jan 2026
@monika_v

@panda76 ahoj. Mám ešte jedno voľné miesto. Cena 12 eur na rok.

@monika_v mám záujem poprosím info

monika_v
2. jan 2026
@katana11

@monika_v mám záujem poprosím info

@katana11 písala som správu

fliacik
6. jan 2026
@monika_v

@katana11 písala som správu

@monika_v Ahoj, obsadili ste už to jedno miesto?

joyke1
10. jan 2026

Prosím nemá niekto voľné miesto ? Samozrejme zaplatíme ,ďakujem

renatka84
Autor odpoveď zmazal
sofiajurekova
autor
12. jan 2026

Zdravím koľko vás je čo by ste sa dali do novej skupiny ?

joyke1
12. jan 2026

Vyskúšal som kúpiť cez Allegro a funguje to za 10,44 vás to pridá do rodinného , majú to dobre poriesene

sofiajurekova
autor
12. jan 2026
@joyke1

Vyskúšal som kúpiť cez Allegro a funguje to za 10,44 vás to pridá do rodinného , majú to dobre poriesene

@joyke1 ako to je ? Kde to nájdem ?

renatka84
12. jan 2026
@sofiajurekova

@joyke1 ako to je ? Kde to nájdem ?

@sofiajurekova ako sa to da ako nato viete pridat postup prosím?

sionell
15. jan 2026

Napr. tu sa to dá kúpiť, a tento predajca nemá ani jednu negatívnu recenziu: https://allegro.sk/produkt/duolingo-super-12-me... (niektorí píšu, že u iných predajcov im predpplatné po čase skončilo - podľa mňa preto, lebo ho predajca neobnovil, a poslal kódy ku licencii, kde zostávalo už málo času). Takže je to riziko, že vám pošlú licencu, ktorá vyprší skôr než 12 mesiacov.

sionell
15. jan 2026

Môže byť problémom, ak deklarujú že je to na 12 mesiacov a v recenziách píšu, že kódy poslali už na druhý deň - to by musel mať predajca presný počet ľudí na danú licenciu. Mohli by tam napísať, že je tam nejaká čakacia doba.

sionell
15. jan 2026

Mám záujem o licenciu Duolingo SUper. Je to niekto, ku komu sa môžme pridať? Zakúpila som dcére 27/12 mesačné predplatné a chce v otm pokračovať, takže hľadáme niekoho od 27/1.

renatka84
16. jan 2026
@sionell

Mám záujem o licenciu Duolingo SUper. Je to niekto, ku komu sa môžme pridať? Zakúpila som dcére 27/12 mesačné predplatné a chce v otm pokračovať, takže hľadáme niekoho od 27/1.

@sionell aj ja mam zaujem kolko nas to vyjde?

sionell
16. jan 2026
@sofiajurekova

Zdravím koľko vás je čo by ste sa dali do novej skupiny ?

@sofiajurekova @renatka84
Ja budem ku koncu mesiaca kupovať tu, predajca mi odpísal, že denne predajú 10-50 predplatných.. takže s tým, že mi predajú staré prístupové kódy by nemal byť problém a oni nemajú negatívnu recenziu ani jednu. https://allegro.sk/ponuka/duolingo-super-12-mes...

renatka84
16. jan 2026
@sionell

@sofiajurekova @renatka84
Ja budem ku koncu mesiaca kupovať tu, predajca mi odpísal, že denne predajú 10-50 predplatných.. takže s tým, že mi predajú staré prístupové kódy by nemal byť problém a oni nemajú negatívnu recenziu ani jednu. https://allegro.sk/ponuka/duolingo-super-12-mes...

@sionell ja ale netusim ako to funguje ake kody atd. Cize kupim si napr. To co ste poslali link a bude mi to platit 12 mesiacov.Som uplny zaciatocnik

Strana
z5