icon

Duolingo - rodinná skupina

sofiajurekova
19. feb 2025

Ahojte nemá niekto záujem vytvoriť rodinnú skupinu na duolingo a tak ušetriť ?

Strana
z4
cutespider
23. okt 2025

@tatramatka, @lotosflower123, @magduska2, @petmas1, stále máte záujem o pridanie do family plánu? So mnou by sme mali 6 členov a môžeme vytvoriť skupinu. Poslal som Vám pozvánku do novovytvorenej skupiny tu na MK, kde môžeme dohodnúť detaily.

lotosflower123
24. okt 2025
@cutespider

@tatramatka, @lotosflower123, @magduska2, @petmas1, stále máte záujem o pridanie do family plánu? So mnou by sme mali 6 členov a môžeme vytvoriť skupinu. Poslal som Vám pozvánku do novovytvorenej skupiny tu na MK, kde môžeme dohodnúť detaily.

@cutespider dakujem za ponuku skus ešte osloviť 2 iných my už sme neaktuálny.

katulienka85
25. okt 2025
@cutespider

@cutespider ahoj ja by som mala záujem

cutespider
27. okt 2025

Stále máme jedno voľné miesto vo family skupine, nechce sa ešte niekto pridať?

mamkapostkova
27. okt 2025
@cutespider

Stále máme jedno voľné miesto vo family skupine, nechce sa ešte niekto pridať?

@cutespider môžem sa pridať?

andrea3711
8. nov 2025

@sofiajurekova Mala by som zaujem pridat sa do family skupiny Max. Ak by sa nasiel niekto kto ma volne miesto ozvite sa.

loulou02811
8. nov 2025

Ahojte, rada by som sa pridala do skupiny family, nemá ešte niekto jedno voľné miesto?

ivu55
Autor odpoveď zmazal
ivu55
9. nov 2025

ahojte, @loulou02811, @andrea3711 mame novozalozenu skupinu, piste kto sa chce pridat. Aktualne 5 volnych miest.

andrea3711
10. nov 2025
@ivu55

ahojte, @loulou02811, @andrea3711 mame novozalozenu skupinu, piste kto sa chce pridat. Aktualne 5 volnych miest.

@ivu55 chcem sa pridat do skupiny prosim.

petulla_01
10. nov 2025
@ivu55

@ivu55 aj ja by som sa chcela pridat do skupiny

ivu55
11. nov 2025
@andrea3711

@sofiajurekova Mala by som zaujem pridat sa do family skupiny Max. Ak by sa nasiel niekto kto ma volne miesto ozvite sa.

@andrea3711 zdravim, ja mam volne.napiste mi spravu.dakujem

ivu55
11. nov 2025
@andrea3711

@ivu55 chcem sa pridat do skupiny prosim.

@andrea3711 napiste mi spravu.dakujem

ivu55
11. nov 2025
@petulla_01

@ivu55 aj ja by som sa chcela pridat do skupiny

@petulla_01 zdravim,napiste mi spravu a sa dohodneme. dakujem

ivu55
12. nov 2025

Poupravim moj prispevok, kedze viaceri si pytali Family Super skupinu. Ponukam Duolingo Max family skupinu, preto je cena vyssia oproti Super. Cena je teda 25e.

loulou02811
12. nov 2025

Ak by mal niekto záujem byť vo family skupine rada sa pridám 😊

fliacik
22. nov 2025

Ahojte, hľadá ešte niekto parťáka do skupiny? Rada sa pridám, ten nový systém s energiou je hrozný, už ma tie reklamy nebavia ☹

izabela
27. nov 2025

Ahojte, mala by som záujem o zapojenie do skupiny Family. Má ešte niekto voľné miesto? Ďakujem.

misokri
3. dec 2025
@izabela

Ahojte, mala by som záujem o zapojenie do skupiny Family. Má ešte niekto voľné miesto? Ďakujem.

@izabela Ahoj. S detmi sme pouzili len 3 zo 6 uctov Super Duolingo Family. Rad ta pridam do skupiny za zdielany naklad 15 Eur 🙂

misokri
3. dec 2025
@fliacik

Ahojte, hľadá ešte niekto parťáka do skupiny? Rada sa pridám, ten nový systém s energiou je hrozný, už ma tie reklamy nebavia ☹

@fliacik Ahoj. S detmi sme pouzili len 3 zo 6 uctov Super Duolingo Family. Rad ta pridam do skupiny za zdielany naklad 15 Eur 🙂

izabela
3. dec 2025
@misokri

@izabela Ahoj. S detmi sme pouzili len 3 zo 6 uctov Super Duolingo Family. Rad ta pridam do skupiny za zdielany naklad 15 Eur 🙂

@misokri Ahoj. Super, rada sa pridam 🙂. Poprosim o info, kam mam poslat peniazky. A ty mi posles asi nejake prihlasovacie udaje, ano? Aj mi potom poradis, prosim, kde to mam zadat. Som antitalent 🤣

pata711
4. dec 2025
@misokri

@fliacik Ahoj. S detmi sme pouzili len 3 zo 6 uctov Super Duolingo Family. Rad ta pridam do skupiny za zdielany naklad 15 Eur 🙂

@misokri ahoj máte ešte voľné v skupine? Mala by som tiež záujem, ďakujem 😊

Strana
z4