Elektrikársky kurz počas PN
Trochu specialna otazka...manzel si ide robit elektrikarske minimum $21. Pracuje, ale je aj na urade prace, ten mu kurz preplati. Pocas kurzu pojde na Pn kvoli planovanej operacii...na Upsvar mu povedali, ze to nevadi, v Akademii kde bude robit kurz, tam mu povedali, ze nemoze byt Pn. Kurz je on line, z toho hladiska Pn nevadi. Len skusky potom uz su osobne.
Vie niekto poradit?
@euka210 mám veľa kurzov,ale nikdy sa ma nikto nepýtal, či robím, som nezamestnaná,alebo PN. Načo im tento údaj je?
@anonym_23f96d asi keď si platis sama to nikomu nevadí ...tu preplácajú.
@euka210 treba riešiť s úradom práce ti platia. Ale keď je online,tak ho môže robiť aj z postele bpodla mňa a na skúšky bude snáď už ok
@euka210 treba riešiť s úradom práce ti platia. Ale keď je online,tak ho môže robiť aj z postele bpodla mňa a na skúšky bude snáď už ok
@maciatkolulu aha. Áno. To som si neuvedomila, že UP.
@euka210 Mne sa zdá, že k tým skúškam akadémia vzdelávania pýta aj potvrdenie o zdrav. stave, treba si to u nich overiť. Jeden náš pracovník si bol u lekára pre potvrdenie, keď to robil.
@maciatkolulu no ved na urade s tym nemali problem, ale na tej Akademii ano.
Ide konecne riesit halux na nohe, takze na pc moze robit.
@euka210 ani ste im to nemali hovoriť, keď na úrade nemali problém.
@euka210 a čím to odôvodnili?
@koniarova nemali ste nič spomínať. Úrad práce platí,úrad práce nemal problém ,je to online,tak nie je o čom. Na skúšku aj keby na vozíku. Problém by bol kebyže to nie je on line
@maciatkolulu presne tak.
@koniarova nemali ste nič spomínať. Úrad práce platí,úrad práce nemal problém ,je to online,tak nie je o čom. Na skúšku aj keby na vozíku. Problém by bol kebyže to nie je on line
@koniarova
@maciatkolulu moj je taky poctivec. Na Akademii mu povedali, ze ked je Pn, tak ze mu to urad nepreplati. Ale na urade prace mu povedali, ze im je to jedno ci bude pn ci nie, lebo je zamestnany, nechodi sa k nim hlasit.
@koniarova
@maciatkolulu moj je taky poctivec. Na Akademii mu povedali, ze ked je Pn, tak ze mu to urad nepreplati. Ale na urade prace mu povedali, ze im je to jedno ci bude pn ci nie, lebo je zamestnany, nechodi sa k nim hlasit.
@euka210 tak treba akadémiu informovať, že pre vás je prvoradý názor úradu.

@euka210 mám veľa kurzov,ale nikdy sa ma nikto nepýtal, či robím, som nezamestnaná,alebo PN. Načo im tento údaj je?