Eureka - učenie sa jazykov
Chcem sa spytat, ci ma niekto z vas skusenost s ucenim sa jazyka online cez platformu Eureka.
Na FB bola info, ze pre ludi narodenych od r.1986 vyssie ponuka nejaka organizacia (nepamatam si nazov a uz to neviem najst) zlavu 80% z ceny kurzov na podporu ucenia sa jazykov.
Zaujalo ma to, ale nejak vnutrne mi vyskakuje kontrolka, ze je to ofajc.
Nenasla som ziadne recenzie.
Dakujem 🙂
@lusisihelska také hrozne je to? Pýtam sa preto, lebo som zásielku ani neprevzala a ani som sa nezvedela aké to bolo.
@luknin ...je to len zásielka s kódom a nedá sa tam prihlásiť....preto chcem vrátiť peniažky....
@qzx69462 ...tak áno robia to je pravda, ale ja som to skúsila a nakoľko základy frj mám, čakala som trochu niečo iné....ale ďakujem za odpoveď...
....no nakoniec boli seriózni a peniažky mi do 14 dní vrátili na účet....
Skúšali ste to vôbec? Kód zo zásielky zvyčajne funguje. Mám tento kurz a nerozumiem, o čom hovoríte. Základy nemčiny som sa naučila veľmi ľahko.
@tatana23inna ...ale áno skúšala, nakoniec všetko ok, ale pre mňa to slabé, bo ja základy FRJ mám....chcela som sa posunúť ďalej....
@lusisihelska prosim ta, kam si im pisala? mne dnes prisla nemcina. pustila som si to a teda som v soku. mam pokrocilu uroven, vraj sa posuniem dalej, mozem si spravit test a zacat az na vyssej urovni atd ... nic z toho, co mi vraveli do telefonu nie je pravda. a o mnozstve chyb, ktore v tom "kurze" su, ani nevravim. to skutocne nemozu mysliet vazne, ze za toto chcu 87€. som na seba tak nastvana :/
Prosím aká je stránka na fb kde to zruším?
@kabinka11 písala som im na mail ksz@eeagency.eu ... peniaze už mám späť na účte
@sisa2 ahoj...áno napíš im na tú adresu a daj nejaký dôvod prečo nie si spokojná....
Mám , ešte som sa tomu na 100% nevenoval ale je to slabe čakal som viac ale ak dajú papiek bude fajn
Ahojte, tak ja som tiež naletela. Vytvorila som si konto, prihlásila som sa a hneď som si aj niečo prešla. Po asi týždni som sa pokúsila prihlásiť a už ma nechcelo prihlásiť. Asi týždeň si majlujeme, kde ich žiadam o pomoc pri prihlásení. Odpisujú mi, že je všetko OK, že oni to otestovali a všetko musí fungovať. Poslala som im aj screenshot obrazovky, ale už nereagujú. Dnes som im posielala odstúpenie od zmluvy, tak som zvedavá, či sa mi vôbec ozvú. Som veľmi nahnevaná, takto prísť o peniaze.
prosim vas kde najdem formular na odstupenie od zmluvy....zaplatila som 3 kurzy ,suma 87eur a nejde sa mi tam prihlasit,..pisala som mail ,ale neodpovedaju mi....maate niekto na nich facebook?...velmi krasne dakujem za pomoc

Ahojte baby, ja som dnes prevzala tú zásielku na kurz FRJ. Kde sa dá reklamovať a požiadať o vrátenie peňazí....ďakujeeem.....