Existuje rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky v Košiciach?
Ahojte, je tu niektorá ktorá študovala/študuje alebo ide študovať rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky?
Našla som štúdium v Ružomberku.
Existuje aj niečo v Košiciach?
A nemate niekto niekoho kto studoval v Spišskej predprimarnu otvaraju prvy rok ale minuly rok som tam videla rozvrh ze bola primarna, ako to tam prebiehalo.
@ujjj áno tu sú predmety
Teória a prax literárnej výchovy
Teória a prax jazykovej výchovy
Základy komunikačnej gramotnosti
Na týchto predmetoch sa pripravte sama teória masaker vedomosti tou Slovenčiny treba mat
Rozvíjanie arkitmetickych predstav
Rozvíjanie geometrických predstav už dva mesiace nemám známku a každého po 2 mesiacoch pomaly vyhadzuje zo skúšky
Prírodovedná aspolocenskovedna predprimárne edukácia
Predprimárne vzdelávanie
Pedagogička prax
Metodika písania záverečnej práce
Hra a metodika rozvoja hry
Dúfam že som napísala všetko
@majkamasar mňa od SNV odradila jedine tá poznámka, že ak nebude dosť zapísaných študentov tak to neotvoria. Na stránke som našla, že ak bude počet nižší ako 20. V Ružomberku po zápise sa už nedá zapísať dodatočne. Tak radšej do Ružomberka tam RŠ otvoria. V SNV je málo informácií kedy a ako budú prebiehať prednášky, v RU je to známe od začiatku.
@majkamasar 0290159363 pani Durcova
@majkamasar dovolali ste sa pani Durcovej?
@allenaf dobry den. Nie nevolala som. S kolegynkou sme sa rozhodli pre Ružomberok. Nakolko v SNV nieje zverejneny rozvrh, ako to bude fungovat. A v praci sme to museli uz do dnes nahlasit zriadovatelovi. Tak ideme tam. Ale vdaka
@luckana2 aj ja som prihlásená do SNV 🙂 info o rozvrhu zatiaľ nemám ale výučba by mala prebiehať v dvoch blokoch za semester - jeden blok niekedy v septembri => štvrtok, piatok, sobota od cca 9,00 do 16,00hod. A druhý blok v decembri, ak sa teda nazbiera dostatočný počet
@veronika1511 áno, ale práve pozerám, že primárna pedagogika v SNV má rozvrh na online výučbu.
Je tu niekto kto ma Ing, + DPS + rozsirujuce predskolska? Lebo aj taka moznost je a potom ste v maximalnej platovej triede bez toho aby ste studovali novu vysoku skolu Mgr predskolsku
@silvika99 presne tak nerozumiem ani ja tomu ako niekto môže napísať že bohužiaľ 🤦♀️
A niekto ai urobil k tomu ešte aj 2 ročnú strednú čiže 11 rokov
@janastr1983 to je moj pripad mam aj stednu pedagogicku :D 11 rokov hahahaha

Zienky skúste radšej Spišskú čo tento rok otvárajú je to pobočka z BA. Ruzomberok radšej nie.