icon

Existuje rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky v Košiciach?

luckana2
5. mar 2024

Ahojte, je tu niektorá ktorá študovala/študuje alebo ide študovať rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky?
Našla som štúdium v Ružomberku.
Existuje aj niečo v Košiciach?

mamajaska
13. aug 2024

Zienky skúste radšej Spišskú čo tento rok otvárajú je to pobočka z BA. Ruzomberok radšej nie.

majkamasar
13. aug 2024

A nemate niekto niekoho kto studoval v Spišskej predprimarnu otvaraju prvy rok ale minuly rok som tam videla rozvrh ze bola primarna, ako to tam prebiehalo.

beatka86
14. aug 2024

@mamajaska prečo nie Ružomberok? Ja tam idem teraz od septembra.

ujjj
15. aug 2024

@mamajaska mohli by ste napísať aké máte predmety v Ružomberku? Ste učiteľka s praxou v MŠ? Ďakujem za odpoveď, stále váham či RU alebo SNV

allenaf
22. aug 2024

@ujjj ja už som sa rozhodla pre SNV, tiež som vahala nad Ružomberkom

mamajaska
23. aug 2024

@ujjj áno tu sú predmety
Teória a prax literárnej výchovy
Teória a prax jazykovej výchovy
Základy komunikačnej gramotnosti
Na týchto predmetoch sa pripravte sama teória masaker vedomosti tou Slovenčiny treba mat
Rozvíjanie arkitmetickych predstav
Rozvíjanie geometrických predstav už dva mesiace nemám známku a každého po 2 mesiacoch pomaly vyhadzuje zo skúšky
Prírodovedná aspolocenskovedna predprimárne edukácia
Predprimárne vzdelávanie
Pedagogička prax
Metodika písania záverečnej práce
Hra a metodika rozvoja hry
Dúfam že som napísala všetko

ujjj
23. aug 2024

@mamajaska ďakujem, aspoň trochu som v obraze čo ma asi bude čakať, hudobnú výchovu ste nemali?

mamajaska
23. aug 2024

@ujjj nie tá až druhý rok

babulka15
24. aug 2024

@allenaf aj ja idem do SNV

allenaf
24. aug 2024

@babulka15 tak sa vidíme 🙂, dúfam, že to nebude také, ako opisuju dievcata z Ružomberku

babulka15
24. aug 2024

@ujjj Snv predĺžili zapis do 26.8

allenaf
24. aug 2024

@babulka15 ak nebudú mať dosť zaujemcov, tak to ani neotvoria

majkamasar
Autor odpoveď zmazal
ujjj
25. aug 2024

@majkamasar mňa od SNV odradila jedine tá poznámka, že ak nebude dosť zapísaných študentov tak to neotvoria. Na stránke som našla, že ak bude počet nižší ako 20. V Ružomberku po zápise sa už nedá zapísať dodatočne. Tak radšej do Ružomberka tam RŠ otvoria. V SNV je málo informácií kedy a ako budú prebiehať prednášky, v RU je to známe od začiatku.

allenaf
25. aug 2024

@ujjj štúdium v RU sa začína 9.9, takže dúfam, že prvý septembrový týždeň sa SNV vyjadrí či otvára alebo nie a ak nie, tak stíhame aj RU...
Ja si myslím, že SNV bude mat víkendové výučby piat., sobota, nedeľa, co mi vyhovuje ovela viac ako cely týždeň.

babulka15
25. aug 2024

@majkamasar 0290159363 pani Durcova

majkamasar
Autor odpoveď zmazal
majkamasar
Autor odpoveď zmazal
ujjj
26. aug 2024

@allenaf asi každá to máme inak, mne zase viac vyhovuje týždeň v kuse, je dobré mať na výber

allenaf
27. aug 2024

@majkamasar dovolali ste sa pani Durcovej?

majkamasar
27. aug 2024

@allenaf dobry den. Nie nevolala som. S kolegynkou sme sa rozhodli pre Ružomberok. Nakolko v SNV nieje zverejneny rozvrh, ako to bude fungovat. A v praci sme to museli uz do dnes nahlasit zriadovatelovi. Tak ideme tam. Ale vdaka

veronika1511
2. sep 2024

@luckana2 aj ja som prihlásená do SNV 🙂 info o rozvrhu zatiaľ nemám ale výučba by mala prebiehať v dvoch blokoch za semester - jeden blok niekedy v septembri => štvrtok, piatok, sobota od cca 9,00 do 16,00hod. A druhý blok v decembri, ak sa teda nazbiera dostatočný počet

allenaf
2. sep 2024

@veronika1511 áno, ale práve pozerám, že primárna pedagogika v SNV má rozvrh na online výučbu.

silvika99
20. okt 2024

Je tu niekto kto ma Ing, + DPS + rozsirujuce predskolska? Lebo aj taka moznost je a potom ste v maximalnej platovej triede bez toho aby ste studovali novu vysoku skolu Mgr predskolsku

allenaf
20. okt 2024

@silvika99 bohužiaľ je aj taká možnosť. Snáď to zrušia, aj všetky 2ročné stredné školy pre učiteľky v mš.

silvika99
20. okt 2024

@allenaf preco bohuzial? clovek ktory studuje 5 rokov VS + 2 roky DPS+ 2 rozsirujuce, myslite ze za 9 rocne studoum je malo na ucitelku v MS. ano Presov je level 1000 ale je to len na vybere cloveka ktorou cestou sa rozhodne

janastr1983
20. okt 2024

@silvika99 presne tak nerozumiem ani ja tomu ako niekto môže napísať že bohužiaľ 🤦‍♀️

janastr1983
20. okt 2024

A niekto ai urobil k tomu ešte aj 2 ročnú strednú čiže 11 rokov

silvika99
20. okt 2024

@janastr1983 to je moj pripad mam aj stednu pedagogicku :D 11 rokov hahahaha

allenaf
21. okt 2024

@silvika99 nechapem co ma 5 rokov studia Ing. s ucitelstvom v MŠ.