icon

Existuje rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky v Košiciach?

luckana2
5. mar 2024

Ahojte, je tu niektorá ktorá študovala/študuje alebo ide študovať rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky?
Našla som štúdium v Ružomberku.
Existuje aj niečo v Košiciach?

Strana
z4
pani_holubova
8. feb 2025

@babulka15 ahoj môžem ti napisat správu? 🙂

simonkahockickova
28. feb 2025

@babulka15 zdravím, rada by som sa aj ja informovala ako prebieha štúdium a skúšky v SNV v odbore predškolská a elementárna pedagogika. Vopred ďakujem.

comega
1. mar 2025

Pripinam sa aj ja dievcata, mam Mgr. Ucitelstvo vseobecnovzdelavacich predmetov a planujem si urobit RS UK v Ziline od septembra. Bude mi to takto stacit, ak od septembra zacnem ucit v MS? A tiez ma zaujima, ak niekto chodi do ZA, ako to prebieha? Ďakujem

janulka_petkulko
2. mar 2025

@comega ja som minulý rok končila RŠ primárnu pedagogiku v ZA, myslím, že to bude podobné, aj učitelia sú skoro všetci tí istí, čo som pozerala podľa rozvrhy, niečo je prezenčne, niečo online, väčšinou vypracovať nejakú prácu, alebo je skúška, najťažšia bola matika a slovenčina, budem rada, ak niekto napíše aktuálne info z predprimárnej pedagogiky

comega
2. mar 2025

@janulka_petkulko ako casto ste mali vyucovanie?

janulka_petkulko
4. mar 2025

@comega už si presne nepamätám, ale 1x do mesiaca bolo tuším prezenčne piatok, sobota a 1x online, to bývalo piatok poobede a sobotu, tých prezencnych bolo asi 5-6 stretnutí za celý rok

roselyn
24. apr 2025

@babulka15
@allenaf
Dobry den, mohla by som Vas poprosit o blizsie informacie ohladom studia predprimarnej predagogiky v SNV (ako vsetko prebieha: vyucba a skusky z jednotlivych predmetov tak v skratke) kludne aj do IP. Plus kde byvate ked tam idete na tri dni vyucby? Ako tam chodievate? Da sa to zvladnut popri detoch a praci? Dakujem vopred 🫶

pani_holubova
1. máj 2025
@roselyn

@babulka15
@allenaf
Dobry den, mohla by som Vas poprosit o blizsie informacie ohladom studia predprimarnej predagogiky v SNV (ako vsetko prebieha: vyucba a skusky z jednotlivych predmetov tak v skratke) kludne aj do IP. Plus kde byvate ked tam idete na tri dni vyucby? Ako tam chodievate? Da sa to zvladnut popri detoch a praci? Dakujem vopred 🫶

@roselyn ahoj, dozvedela si sa niečo ? 🙂

pani_holubova
1. máj 2025
@simonkahockickova

@babulka15 zdravím, rada by som sa aj ja informovala ako prebieha štúdium a skúšky v SNV v odbore predškolská a elementárna pedagogika. Vopred ďakujem.

@simonkahockickova ahoj dozvedela si sa nejaké info? 🙂

roselyn
4. máj 2025
@pani_holubova

@roselyn ahoj, dozvedela si sa niečo ? 🙂

@pani_holubova nie, nikto mi neodpisal ☹️

lucia1805
16. máj 2025
@roselyn

@pani_holubova nie, nikto mi neodpisal ☹️

@roselyn dávala si si tam prihlášku? Ja ešte nie ale uvažujem

michalajulka
20. máj 2025

Aj ja uvažujem o štúdiu v SNV....

andrea52
9. júl 2025

Ahojte.Ja by som chcela prosím vedieť, z čoho sú štátnice na predprimárnom pri rozširujúcom.Vie niekto?Ďakujem

silvika99
10. júl 2025

ja by som chcela vediet kolko dni praxe je v jednotlivych rocnikoch....

mirka3169
30. sep 2025
@babulka15

@ujjj Snv predĺžili zapis do 26.8

@babulka15 dobrý deň, chodíte do snv? Viete mi napísať ako to tam funguje a nejako ma dostať do obrazu ohľadom dochádzky, a podobne?

lucia1805
30. sep 2025
@roselyn

@babulka15
@allenaf

@roselyn nastupujete niekto nakoniec do SNV?

roselyn
5. okt 2025
@lucia1805

@roselyn nastupujete niekto nakoniec do SNV?

@lucia1805 ja som sa nestihla rozhodnut, cize nenastupujem

saaaaasa
5. okt 2025
@beatka86

@janastr1983 aj ja mám sociálnu prácu. Začala som v Nitre na UKF, tiež som kľudne mohla ale pre mňa veľmi ťažká školka na Dps level. Tak som prešla od druhého ročníka do Ba a áno ma sv Alžbetu ale inštitút je sv matka Tereza dps štúdium. V Nitre som sa ten jeden rok neskutočne potrápila. A tu to také ťažké teda nie je a máš právoplatné dps štúdium.

@beatka86 dobry den. Môžem sa opýtať, isli ste nakoniec na to rozsirujuce studium?

beatka86
5. okt 2025
@saaaaasa

@beatka86 dobry den. Môžem sa opýtať, isli ste nakoniec na to rozsirujuce studium?

@saaaaasa áno, do Ružomberka. Tento rok končím.

saaaaasa
5. okt 2025
@beatka86

@saaaaasa áno, do Ružomberka. Tento rok končím.

@beatka86 písala som správu, ak môžem

Strana
z4