Externé štúdium na vysokej škole popri deťoch
Ahojte maminky. Zháňam nejaké osobné skúsenosti s externým štúdiom VŠ popri malých deťoch. Mám 3 deti (1,5r., 3,5 r., 10r.) a chcela by som ešte teraz, posledný rok rodičovskej dovolenky zahájiť štúdium anglického jazyka a anglofónnych kultúr na VŠ v Trnave, externe 4 roky Bc. Je niekto, kto tam toto štúdium absolvoval? Skúsenosti? Dá sa to zvládnuť popri deťoch podla Vás? Vraj keď je to teraz natiahnuté na 4 roky namiesto troch, nie je to až taký masaker... zháňam odvahu, lebo to velmi chcem, ale zas nechcem, aby deti prišli o niečo...len mám už po 30tke a myslím, že je najvyšší čas sa do toho pustiť.
@pininka1 Oj,tak to je na nervy...Minulý rok boli v tom období všetky školy zatvorené,dištančné bolo v plienkach,online učenie sa len rozbiehalo,na špeciálnych školách to bolo úplne o inom vtedy,tak to nesilili...My sme absolvovali len tú prvú prax.Kto mohol,urobil si ju u seba v škole...Bolo to také...Hmm,divadielko,ale prípravy nám obracali z každej strany...

@vlucifuk no nam zial nechcu odpustit tuto druhu prax, musime napisat 5 priprav a mat aspon 10 hodin priamej vyucby, hoc len distancne. Ja tiez robi v specialnej skole, ale spoluziacky co su z beznych skol maju hlavy v smutku