icon

Externé štúdium psychológie na UCM v Trnave

okpipko
23. feb 2019

Ahojte maminy, chcela by som sa opýtať, či je tu niektorá, ktorá študovala, prípadne študuje na UCM v Trnave odbor psychológia. Uvažujem nad externým štúdiom, len mám obavy, či to zvládnem popri dvoch deťoch. Tiež ma zaujíma, aká je náročnosť prijímacích skúšok na tento odbor. Ďakujem vopred za odpovede a prajem pekný večer.🙂

Strana
z2
kristie11
1. apr 2023

@annasulikova dobry den. Ja nie som na ucm, ale na truni. Mam spoluziacku na externom, kt zije v zahranici a ked treba,, dochadza,,. Vacsina studia je online.

kristie11
1. apr 2023

@wera_ga ahoj. Cele to je vseobecna psychologia, nespecifikuje sa to. Na klinicku sa specializujes az po skonceni..

akluj217
4. apr 2023

@katka_slamka ďakujem ☺️

akluj217
4. apr 2023

@katka_slamka neviem prosím, či je vramci psychológie možné potom absolvovať aj nejaké kurzy ?

viki8907
4. apr 2023

Ahojte, prosím Vás, ja stále uvažujem nad externým štúdiom na TRUNI odbor psychológia. Neviem nájsť na stránke koľko asi tak stojí štúdium a ako často sa dochádza alebo teda cestuje. Vedel by mi prosím niekto poradiť ? Ďakujem 😊

katka_slamka
5. apr 2023

@viki8907, skolne je rozpisane tu: https://ff.truni.sk/sites/default/files/dokumen...
kristie11 pisala: Mam spoluziacku na externom, kt zije v zahranici a ked treba,, dochadza,,. Vacsina studia je online

katka_slamka
5. apr 2023

@akluj217 myslim si, ze ano, ale nemam viac info. Videla som pred casom ponuku prace od IPcka a pozadovali hoci len Bc. ukoncene a ze kurzy zabezpecia oni.

simkqqa
15. aug 2023

@okpipko ahoj, ja mám záujem ísť od budúceho roka na externé štúdium psychológie. Chcem to skĺbiť s inou školou, ktorú budem v ten rok končiť. Máš nejaké infosky ako to je časovo náročné? Koľkokrát tam chodíte osobne? Aké sú skúšky?

okpipko
autor
15. aug 2023

@simkqqa ahoj, osobne by som najprv dokončila jednu školu.🙂 Jednu VŠ už mám, ale psychológia je o niečo náročnejšia. Mala som kolegyne, ktoré študovali 2skoly naraz, ala aj tak potom prerušili.

simkqqa
16. aug 2023

@okpipko tak ja som sa upokojoval tým, že momentálne študujem medziodborovú psychológiu. Lenže po nej to uplatnenie je veľmi slabé, tak som chcela ísť nanovo a zároveň ušetriť čas, keďže predmety sú na rovnaký spôsob... Osobnosť, Vývinová, Metodológia, sociálna... Nevieš, kde nájdem možno aj bližší študijný plán práve k UCM alebo Truni?

kristie11
16. aug 2023

@simkqqa podla mna to das sucasne.. Mam jedneho spoluziaka, co studuje dve VS a dava to..
Sylaby su na stranke skoly-niekde v sekcii rozvrh, resp. Aj v rozvrhu vidis aspon predmety. Drzim palce ;)

simkqqa
16. aug 2023

@kristie11 ďakujem, skúsim na to mrknúť, lebo našla som na stiahnutie nejaké súbory, že odporúčaný plán, ale pýta ma heslo na UCM. Tam by som skôr chcela ísť... Preto ma to aj viac zaujíma. A na truni som už našla 🙂, super.

okpipko
autor
17. aug 2023

@simkqqa ...dokončí jednu školu bez stresu a psychológia na UCM ťa počká. 🙂 Prajem ti veľa šťastia 🤗🤗🤗

hetino
Autor odpoveď zmazal
vavjaj
21. dec 2023

@simkqqa , ake je to heslo prosim, tiez by som chcela externe studovat a zaujimalo by ma to,dik

matin_ka
24. dec 2023

Zdravíčko všetkým.
Prosím Vás ako to je aktuálne na TT?
Prebiehajú prednášky online? Skúšky sú online alebo je potrebné chodiť fyzický do Trnavy? Nakoľko to mám 3 hodky cesty preto zvažujem to cestovanie.
Ďakujem.

vavjaj
24. dec 2023

@matin_ka na stránke je rozvrh a vsetko je online,skzsky neviem, nie je tam ziadne blizsie info ako na inych vs, ja si chcem dat prihlasku na dalsi rok, len mam 48 rokov,som ucitelka, ale v skolstve nevidim svetlo na konci tunela😥tak hadam to zvladnem nejako, do dochodku daleko...

yvanielka
5. feb 2024

@vavjaj online je to na Trnavskej univerzite či na UCM?

vavjaj
6. feb 2024

@yvanielka no žiaľ som pozerala, ze tento rok externe psycho neotvaraju

vavjaj
5. mar 2024

@yvanielka, nakoniec dotvárajú a beru bez prijimaciek.

emily30
25. jún 2025

@okpipko ahoj, uz ubehol nejaky cas, ako hodnotis studium na ucm psychologiu? Bola si externe mgr ak som dobre precitala?

emily30
25. jún 2025
@katka_slamka

@mathob, volala som tam este koncom feb, ze uz nestiham ist na gympel si po potvrdenie, ci to nemozem nahradit potvrdenim o ukonceni inej VS, ale nedalo sa. Teraz toho nemam vela v praci, tak som sa zacala sprtat v psychologii, ze nech vyuzijem tento cas efektivne, nie poflakovanim sa a zistila som toto. Teraz rozmyslam ci si dat prihlasku iba na TRUNI alebo aj na Cyrila a Metoda 🙂

@katka_slamka ahoj, na ktoru si nakoniec isla?

Strana
z2