Externé večerné štúdium
Prosím vás ktoré dni sa chodii na takéto štúdium? Ďakujem
My sme mali sobotu prednášky a na druhej škole týždeň v kuse každý semester
@kacena4 a dá sa to zvládnuť? 🙂 rozmýšľam ze by som sa prihlásila
zalezi co chces studovat ak ta to bude bavit tak lavou zadnou
ja chodím do PO externe už 5. rok a je to úplná pohodicka… zvládam prácu aj rodinu… škola je len v sobotu, čo je pre prácu super… učitelia sú ochotní dať skúšku aj na sobotu, takze nemusim si brat nijaké voľno… ak aj áno, tak možno tak 1-2x za rok
@veronika3110 co je to za skolu? Lebo ja som.mala externe a to hala bala nas volali do skoly 😔
@lucianak Prešovská univerzita, pedagogicka fakulta … nikdy nás nikto nevolá inak ako mame rozvrh… to by nikto nesúhlasil, každý pracuje 😁 aj skúšky dajú aj na týždeň aj na sobotu a už komu ako vyhovuje
Externe neznamena vecerne.Ja chodim do Ba v sobotu od 8 do 18
@veronika3110 tak to máte super, my sme v PO mali vyučko každý piatok, a to sa nedalo.
Ahojte. Chodí tu niekto na vysokú VSEM na druhý stupeň odober manažment malého a stredného podnikania externe? Chcela by som podať prihlášku ale neviem ako majú výučbu ani ako sa robia zápočty či nejaké semestrálne prace alebo pisomky. A aké vlastne mali predmety ? Ak by niekto my vedel dať hoc aké info budem Vám veľmi vďačná.

zalezi od skoly ja chodim teraz piatok/sobota + skuska hocikedy, predtym som chodila štvrtok vecer/piatok/sobota/nedela doobeda