icon

Hodiny angličtiny a španielčiny

4. jan 2023

Prosím vás nepoznáte nejakú veľmi šikovnú energickú lektorku anj a španielčiny? Chcela by som sa zlepšiť z angličtiny so španielčinou som iba začala a mala pár hodín. Najlepšie online.
Nechcem už osloviť jazykovú školu, lebo to je majland za jednu hodinu a lektor z toho dostane ani nie tretinu..

zuzana76
4. jan 2023

Podľa mňa he drahší lektor, závisí od regiónu 10-20 eur za hodinu

zuzana76
4. jan 2023

Skús pozriet stránky s inzerátmi

zuzana76
4. jan 2023

Naor na doucma ta Andrea

autor
4. jan 2023

@zuzana76 individualny lektor cez jazykovku je od 25 eur

autor
4. jan 2023

@zuzana76 vies najst ich viem vela cez tieto stranky. Ale chcela by som osobnu skusenost, lebo uz sa mi stalo ze som sa dohodla a nemastni neslani boli, bez konceptu, energie, len nejako oducit a cau. A tomuto by som sa chcela vyhnut. Ale v najhorsom ked sa nikto neozve to tak budem musie riesit

miroslava278
4. jan 2023

A keby si skúsila niekoho cez preply alebo italki. Pozrieť videa kto by to asi sedel. Trial hodiny sú výhodné celkom a je teraz aj novoročná akcia na 1.lekciu

zuzana76
4. jan 2023

Ja by som hľadala native speakra

namornicka
4. jan 2023

Autorka, napis mi spravu.

autor
4. jan 2023

@zuzana76 nemam az tak dobru skusenost. Mala som spanielku a vysvetlovala anglicky. Sice super, 2 v 1, ale myslim ze tie zaciatky treba prejst so slovenskym lektorom.

autor
4. jan 2023

@miroslava278 neviem co je prepli a italki, ale vygooglim. A trial co znamena pls?

miroslava278
4. jan 2023

Su to stránky kde si podľa kritérií nájdeš lektora. A keď si ho vyberieš tak 1. lekciu (trial) máš lacnejšiu.

caeli
4. jan 2023

go-dany.com učí anglický aj španielsky jazyk 🙂

janinah
4. jan 2023

Dcéra učí oba jazyky.s manželom rozpráva doma španielsky.je na RD.opytam sa jej?

bambi23
Autor odpoveď zmazal
bambi23
Autor odpoveď zmazal
autor
4. jan 2023

@miroslava278 dakujem 👍
@caeli dakujem 👍
@janinah pisala som
@namornicka namornicke spravu, aj tomu denymu, tak nahodou by sme sa nedohodli, tak sa ti ozvem. Dakujem.
@bambi23 dik uz mi kamoska o nej hovorila, asi to uz konecne vyskusam. Na tu anglinu fajn na prilepsenie pri hodinach a neskor aj na spanielcinu. Poznam sa, musim mat dohodnute hodiny inak sa malokedy donutim 😊

mumintroliq
4. jan 2023

http://spanielcina.eu/ Lekar Peruánec žijúci tu na sr, 10€/hodina, je perfektný, online interaktívne hodiny na výbornej úrovni👍
Na angličtinu tiež odporúčam native speaker-a, ale tých je viac, pravdepodobne aj ceny rôzne, ja mám na konverzácie Brita, celé online hodiny tiež len v angličtine, super👍

namornicka
5. jan 2023

@mumintroliq latino americanov by som brala az od istej jazykovej urovne, pretoze drobne rozdiely oproti europskej spanielcne su. Tak nech si clovek nevytvori zlozvyky. Alebo mozno stiedat klasicku hodinu a konverzaciu s native speakrom.

mumintroliq
5. jan 2023

@namornicka akurát pozerám, že mi napísalo “lekár” a nie “lektor”😂😂 on učí aj španielsku španielčinu, je vyštudovaný pedagóg a fakt top úroveň. Ja som potrebovala najmä latinskoamerickú😊