Informácie ohľadom kurzu z online marketingu pre začiatočníkov

meriene
27. jan 2022

ahojte .. viete mi dat tipy kde a ako zacat s online marketingom ?? pozerala som si onli kurzy , no su dost drahe pre mna a neviem ci by som to tak pochopila .. koho oslovit, za kym ist ? BA dkujeeeem

ennna
27. jan 2022

@meriene Online marketing je strasne siroka oblast (PPC, SEO, socialne siete, copywriting...). Ja v prvom rade odporucam stranky digitalnych marketingovych agentur - napr. Visbility. Maju výborne robené blogy, ebooky - super na zorientovanie. Mne dobre padli aj knihy od Dognetu (Tvorba zarabajuceho blogu, Tvorba zarabajuceho webu - treba sledovat niekedy ich maju za par supov) - su tam kapitoly popisujuce mnohe aspekty ako SEO, PPC kampane a pod. a fakt takpovediac "od piky", myslim, ze pre zaciatocnika prinosne za tu cenu. Kurzy som si robila najma na learn2code - za 120€ mas pristup na tri mesiace do vsetkych ich kurzov. Prinosne tiez mozu byt rozne marketerske skupiny na FB, super su Marketingove DIGItalky od Digitalenj univerzity, Google ma zadarmo vlastne kurzy - Digitalna garaz... Naozaj je toho pristupneho velmi vela aj zadarmo. Ale ak chces vyslovene niekoho na "osobny kontakt", tak potom skus v skupine na FB - Marketeri, copywriteri, SEO optimalizátori.

meriene
autor
27. jan 2022

@ennna dakujem za cenne informacie :*

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peter_jurk
31. okt 2022

Urcite suhlasim zacat tym, co je zadarmo. Vela dobrych kurzov je na https://www.skillshop.exceedlms.com alebo ak viac vyhovuje formou konzultacie, tak potom https://www.weidinger.sk/kurzy-skolenia-marketing/ , zalezi, co preferujes. Este nezabudajme na neobmedzeny zdroj informacii, ktory je youtube. Tych moznosti je hojne.

bibcabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz