Išli by ste na kurz za 3900 EUR?
Isli by ste na kurz za 3900eur? Ako peniaze by som mala len neviem ci radsej neist za ne na dovolenku alebo co. Je to velmi vela penazi. Kurz trva 2 dni. Cakala som vysoku cenu ale nie az tak.
Nakolko si sa nevyjadrila, tak je to naozaj vymyslene. Este by som pochopila, ak by si musela nieco na kurze zakupit, alebo by ti niekto dal svoje know haw na nieco a zaucil ta do toho, ale, ked nepises, tak si sa chcela pochvalit, ze mas na dovolenku, aj ked len 3900 eur, to je na lepsiu dovcu ltt.
Však kurz obočia stojí bežne 1500 eur 😀 a to je len obsraté obočko 😀 mne tá cena ak je to dobrý kurz, ktorý ťa následne oprávňuje vykonávať nejakú činnosť nepríde premrštená
@laurita285 ale za dva dni sa asi nenaučis kvalitné obočie urobiť podľa mňa
@13uzivatelka11 konkrétne ten kurz 😀 nazývaný často aj mentoring 😀 trvá len pár hodín, dajme tomu dopoludnie 😀
@laurita285 tak to musí byť kvalitné zaucenie 🫣
Teraz su velmi popularne rozne mentoringove kurzy, kurzy osobneho rozvoja, tzv. zenske kruhy za tisice EUR. ja uz len ked toto pocujem, tak sa mi nozik vo vacku otvara. Lebo vacsinou sa jedna o rozne brainwashove podvodne aktivity, zaplat kurzy a bude z teba novy lepsi clovek. A ludia platia a nakoniec zistia, ze je to cele jeden velky podvod.
@muchotrafka298 presne, novodobi smejdi
@muchotrafka298 presne, ak nejde doslova o vedomostno technicky kurz typu ovladania nejakej profesie... IT, ucto, beauty služby atd. Tak vsetky tie "osobnostne" kurzy za drahe peniaze by som brala velmi velmi opatrne.
hrnce, paplony, matrace, pripravky na chudnutie a ine "pomocky" k zdravemu telu uz sa ludom prejedli, tak skusaju cez "zdravu mysel"
a to ze autorka ani nenaznacila oblast, na ktoru je kurz zamerany o niecom svedci. Vsak samotna napln kurzu by predsa bola dost podstatna informacia pre debatu o cene kurzu.
lebo inak to je len taky vseobecny vykrik do tmy typu, kolko ma stacit rodine na zivot, alebo kolko stoji letna dovolenka? ...
@negymama mas uplnu pravdu. Presne ako pises, ze je diametralne odlisne kurzy na rozvoj profesie, rekvalifikacie a "osobnostne".
@negymama ale ani it ani ucto ta za dva dni nič nenauči. Takže predpokladám že táto oblasť to nebude vôbec
Podľa mňa to bude kurz "Ako zarobiť 3900€ za dva dni." Ale neviem, prečo by trval tak dlho. Veď povedať "Takto!" trvá len sekundu. 🤣
napis o aky kurz ide... ale teda k otazke: chod radsej na dovolenku, ak hodnotu kurzu pre teba nevies urcit len tak bez diskusie. Pretoze nema pre teba asi taku cenu ani nahodou. JA napr. nie som ochotna take penaize dat ani za profi uctovne kurzy, vzdy si pozriem pre a proti, bez coho sa zaobidem = to nepotrebujem. Ak by som mala tisice na vzdelanie, venujem ich napr. studiu externemu, mba, jazykovym kurzom (ak by som ich potrebovala) a pod... cize podal pomeru obsah/prinos / cena
Kurzy za taketo peniaze na osobu seriozne firmy ani nerobia.A ako sukromna osoba urcite nie.To je debilina.
@13uzivatelka11 tiey si myslim... v podstate nic sa neda naucit za dva dni.
ak sa predpoklada osobna ucast roznych ucastnikov...tak kym len rano pridu, registracia, ubytovacia procedura, zoznamenie, prejdu 3-4 hodiny a uz je obed. potom este poobede dajme tomu prednasky ci co... max do 7-8 hodiny vecer aj to som uz prehnala. Este vecer nejake relaxacne oodychove programz.
dalsi den je vacsinou napln uz len doobeda, maloktory kurz trva dalsi den do vecera.
takze je to v reali max 10-15 hodin naplne kurzu. aj to som uz prehnala. v reali take seminare trvaju kratsie. Nehovoriac kolkov v takych "osobnostnych" kuroch zaberie cas propaganda a reklama, a balastne kecy...
@13uzivatelka11 zalezi fakt od toho aky kurz a na co je zamerany, ale tak za dva dni intenzivne je nejakych 20 vyucovacich hodin a pocas tej doby sa clovek s predvedomostami urcite veci nauci- su specialne softvery, ktore ako normalna osoba bud nekupis alebo su tak drahe, ze tych 4 tisic je omrvinka - a na takychto kurzoch ti k nim poskytnu pristup bez toho, aby si bola za chyby zodpovedna (ako v normalnom zamestnani).
@egonsk
@chodec15 existuju freelancer joby, kde su nejake specialne kurzy s certifikatmi potrebne. A ano, tie certifikaty (+crashkurz) stoja tolko.
Pre porovnanie, parasutisticky kurz, 8 zoskokov z lietadla stoji cca 1400-1500 € a tam je aspon material, lietadlo atd...
Dokonca aj nejaky koucing co som pozerala sice stoji 4000€ ale je v tom 20 dni...
@cookie29 pre porovnanie- napr. V nemecku pre ucto pre zdravotne poistovne a nemocnice je specialny softver a zaucenie stoji 10.000-12.000e- platis si to ako samoplatca, kedze to je nadstavba k vs zdravotna sestra (a len tie mozu ist na ten kurz). A je to par-dnovy kurz, da sa aj absolvovat za 2 dni. Ale potom vystupis o cca. 2 platove triedy vyssie a navratnost kurzu mas za 1-2 roky.
Tak toto je nejaky sebarozvojovy, ze? Ignorovat take, obchadzat nadaleko, sirokym oblukom!
@anika to ani neviem že by niekto za takýto kurz toľko pýtal.
@vevesh čo je crashkurz?
@ibatanecnica crash kurz znamena, ze preberiete ucivo, ktore sa uci 20 tyzdnov po jednej hodine vecer za dva dni po 5 hodin doobeda, 5 hodin poobede. Obsah uciva ten isty, len s tym nezabijes 4-5 mesiacov vo vecernej skole, ale mas to za vikend.
@vevesh aha, ďakujem za vysvetlenie

tiez by ma celkom zaujimalo aky kurz ma dennu sadzbu 2000€ pretoze toto je cena bud za dlhsi kurz... respektive by som urcite zvazovala pomer prinos/cena, lebo uprimne, aj keby neviem co, tak co sa realne naucis za 2 dni?