icon

Išli by ste na kurz za 3900 EUR?

1. mar 2024

Isli by ste na kurz za 3900eur? Ako peniaze by som mala len neviem ci radsej neist za ne na dovolenku alebo co. Je to velmi vela penazi. Kurz trva 2 dni. Cakala som vysoku cenu ale nie az tak.

Strana
z3
akje
1. mar 2024

@vevesh mozem sa opytat, o aky kurz sa jedna? Mne toto nedava ziaden vyznam. Aby mal takyto kurz cenu 3900€ v jednom ani v druhom pripade.

Ak sa da nieco zhrnut do dvoch dni: 20 hodin intenzivneho kurzu, nie je to nic, co by bolo hodne tejto ceny. Preto ma velmi zaujima, kde sa da s tymto stretnut.

vevesh
1. mar 2024

@akje pri specialnych softveroch, ktore stoja radovo od 50tisic€ +, pri pomockach, ku ktorym sa tak lahko nedostanes (napadaju ma tu rozne pilotne trenazery) , pri specialnych know-how v oblasti techniky, vyvoju, financii a dani (nic take, ako sa stat bohatsim, skor ide o spravovanie majetku a uctovanie majetku v nadnarodnych instituciach alebo pre bohate rodiny/osoby, alebo specializovane uctovnictvo), atd.

autor
1. mar 2024

Ide o kurz o investovani s nehnutelnostami. Kurz stoji 3550 eur plus som k tomu priratala cestu, volno v praci, stravu ubytko...co mi vyslo na 3800 plus 100 rezerva ale aj keby to bolo len 3700.. myslim ze to uz je jedno. Nie som ani vymyslena ani tema.. kurz naozaj existuje a da sa aj vygoglit len pri nom nie je napisana cena.

muchotrafka298
1. mar 2024

A vysledkom toho kurzu bude co? Ze budes zufalo hladat ludi, ktori Ti daju dost penazi na tieto spekulacie????? Alebo mas k dispozicii vlastny kapital dostatocne velky na to, aby si minala peniaze na nehnutelnosti a nasledne ich otacala?

cookie29
1. mar 2024

@vevesh ale jednak autorka nepise o zahranici ani o vysokospecifickej oblasti, tam verim, ze sa najdu podobne kurzy, ale zase tam by si nepisala tymto stylom, ale skor plati sa mi to a pod...

fido69
1. mar 2024

To je rovnaký kurz ako kurzy a knihy ako jednoducho zarobiť na burze... keby to tí ľudia skutočne vedeli, tak nepíšu knihy a nestrácajú čas na zle platených kurzoch... 😉

Platia tu Murphyho zákony
1. Tí, ktorí niečo vedia robiť, to robia.
2. Tí ktorí to nevedia nič robiť, tí to učia.
3. A tí, ktorí to nevedia ani robiť a ani učiť, tak Tí to riadia. 😉

vevesh
1. mar 2024

@cookie29 tak autorka odpisala az teraz o co ide. 🙃 ja som len reagovala na tie pohorsene vyjadrenia, ze neexistuju take kurzy a ak ano, tak su to oblby (cest vynimkam).

liusa82
1. mar 2024

ja som chodila po vš na výcviky čo tiež končili takto certifikátom lebo som musela.Bez toho by som si nemohla otvoriť súkromnú prax ale tolko nestál ani jeden a to sme tam chodili aj vyše pol roka víkendovo ako na ktorý teda.Posledný som si robila 2 roky dozadu a stál vyše 1000 eur ale toto je teda pálka.Ale nájdu sa možno ludia že im za to vycáltujú.Ešte ktovie či je overený a bude to riadny certifikát na to aby si danú oblasť mohla vykonávať ako povolanie alebo len oni si chcú namazať vrecká

simca06022011
1. mar 2024

Nie. Za takúto kurz by som peniaze nedala. Dôležitý je aj obsah, ale tam nič svetoborne nebude.

kiki68
1. mar 2024

Ano, ale kurz za 3600, co poznam ja trva 3/6 mesiacov podla varianty. Takze to je ina vec zase chodit kdesi 2 dni a pol roka

diewcatqoo
1. mar 2024

Moj muz ma absolvovanych zopar kurzov v podobnych hodnotach, ale jedna sa o specializovane IT kurzy a preplaca mu ich zamestnavatel.
Za kurz o investovani s hocicim by som tolko penazi urcite nikdy nedala.

oli18
1. mar 2024

@kikazoe tak ty musis byt ina odbornicka. Zaujimal by ma odbor, ak mozes napisat.
.

kikazoe
1. mar 2024

@oli18 pracujem v personalistike 🙂

vlastnynazor
1. mar 2024

@fido69 este ma k tej 3/ napadlo, alebo manazuju 😂. Teda ked zoberiem pracu, tak tam mame takychto dost.

karolinakr
1. mar 2024

Na takom som bola v Londyne zadarmo, stačilo sa zaregistrovať..

Strana
z3