Je inovačné vzdelávanie dostupné iba online?
Dobrý deň,
hľadám vzdelávanie, ktoré bude rýchle, cenovo dostupné a iba online formou...Momentálne som prihlásena cez Plan obnovy zadarmo, kombinovanou formou, ale strašne zdlhavé mi príde. Včera som začala už jedno vzdelanie a v máji končí...Budem vďačná za vaše skúsenosti.
Pekný deň🤗
je tu viac diskusii o tomto staci si nastudovat a vacsinu poznam online napr. nivam (zadarmo) inspiracia ci ine organizacie
inspiracia
@naduska007 ja momentálne absolvujem dva programy cez Nivam. Obe zadarmo a obe online.
@naduska007 ja som robila 2 inovačne online cez inšpiráciu, ale tiez trvali 3- 4 mesiace
ja si robim 4 cez inspiraciu, zatial som mala dve, boli prakticke, online, trvali mesiac až mesiac a pol, bud boli cez tyzden po poobediach alebo celu sobotu od rana do vecera
@naduska007 edusteps, maju veľmi dobré vzdelávania
@dievcatko8 cez inspiraciu sa posiela praca a prezentuje sa len pred tym jednym lektorom, nikoho nevyhodili
@miskajerry ..vďaka...a majú aj praktické využitie do MŠ?
@dievcatko8 áno, práve si robim Detske folklorne žanre, ucime sa piesne, tance, vycitanky, napady na rozne temy, aktivity, vyrabanie..
@miskajerry online ?
@naduska007 uniskola robi inovacne online, stalo 129 eur, konci sa online prezentaciou.
@dievcatko8 online mali sme to napríklad piatok od 17.30 do 20.00 a sobotu od 8.00 do 17.00, robili sme úlohy online, aj máme pripraviť a popísať svoje aktivity ako záverečnú prácu, bude ešte záverečné online stretnutie o mesiac a potom príde osvedčenie, stoji to 81 eur jedno, ja som vystihla black friday tak 57, s inšpiráciou sú veľmi dobré školenia, praktické, využiteľné, lektori sú odborníci veľmi milí, ústretoví, ja som veľmi spokojná a robila som si 4 inovačné vzdelávania u nich, všetky som využila alebo využijem v práci
ešte napíšem, aké som si robila: 1. Slovensko, vlasť moja- tam sme sa učili napríklad, aké aktivity robiť s deťmi na temu štátne znaky, vyrábanie, piesne, tance. 2. bolo o rozvíjaní čitateľskej gramotnosti- tak isto mnoho nápadov, čo môžeme s deťmi robiť, 3. bolo Moderný pedagog- tam konkretne rozoberala, ako hovoriť s detmi, riesit problemy, komunikovat, aktivity 4. Detské folklorne žanre, -piesne, tance, vycitanky, napady na rozne obdobia roka, vystupovania, vyrabanie.. Tieto 4 som si robila, ale vraj dobré je aj vzdelávanie o hláskovaní. Tu si treba popozerať, tie školenia aj opakujú. https://www.inspiracia.live
@miskajerry ,veľká vďaka za info 😊...a už som si stihla popozerať a vyzerá to veľmi super a už mám aj vybraté 🙂..tie detské folklórne žánre ma oslovili ,len mi nebolo jasné či je to online,keďže som našla pár videí na YouTube z tohto vzdelávania a boli v triede. Ale už mi je to jasné ,tak ďakujem .
@miskajerry dobrý deň, prosím vás, môžte mi napísať, čo bolo vašou úlohou urobiť alebo naučiť sa na záverečné skúšky v jednotlivých vzdelávaniach , či ste poslali len práce a čo mali obsahovať alebo ste boli aj naživo s lektorkou .. ďakujem, rozmýšľam nad týmito vzdelávaním ...
@noty 1. Slovensko, vlasť moja-urobit a prezentovat cez zoom pred vsetkymi za 5 minut prezentaciu s aktivitami na povesti z nasho kraja, 2. vzdelávanie o čitateľ.gramotnosti - vytvoriť prediktabilnu knihu v powerpointe a prezentovat cez zoom pred vsetkymi.3. Moderný pedagog- do prezentácie dať 3 aktivity, ktoré som realizovala prezentovat cez zoom pred vsetkymi, 4. Detské folklorne žanre- len poslať lektorke vo worde hudobno tanečné aktivity na vylosované remeslo, niečo sme si urobili spolu, niečo sme mali sami vymyslieť, dať to dokopy, popísať a poslať
@miskajerry DAKUJEM VELMI PEKNE
Dobrý večer, kde sa prosím dajú zistiť bezplatné inovačné vzdelávania? Pozerala som Nivam, no nič mi tam nevyskocilo. Ďakujem
@naduska007 skús www.teach-point.sk ja som sa veľa nasmiala, ľudský, prístup a lektorka dáva silné príbehy zo života..za mňa TOP.. skúsila som iné spoločnosti ale bola to hrôza za veľa prachov
Dievčatá, a všetky tie platené vzdelávania vám v práci preplatia? Či musíte si to z vlastného vrecka zaplatiť.? Vôbec neviem ako to funguje. 🙆
@mariap123 mne to preplatili
@naduska007 pokiaľ ti ide o príplatok, upozorňujem, že je možné až pravdepodobne, že ti ho nepriznajú. Vzdelávanie si už mala mať na začiatku sk. roka uvedené v Pláne profesijného rozvoja, ktorý podpisuje riaditel, ale i zriaďovateľ. Ak s tým súhlasia, rátajú v rozpočte s financiami na vyplácanie príplatku. Pokiaľ ho nemáš odsúhlasené, majú právo ti nevyplacat príspevok.

Inšpirácia