icon

Je lepšie byť posledný pri obhajobe?

14. máj 2025

Ahojte, zachviľu ma čakajú obhajoby, harmonogram máme už zverejnený a ja som posledná. Áno viem, že vy nie ste veštice a môže to byť všelijako, ale chcem sa spýtať, myslíte že je to skôr nevýhoda či výhoda? Všetci mi tvrdia, že výhoda keďže budú unavení a budú to chcieť ukončiť nebudú ma dlho naťahovať, no mne práveže napadlo či tým, že som posledná a nemusia si strážiť čas aby stihli toho po mne to nebolo horšie, možno sa tu nájde niekto kto býva členom v komisií alebo to nedávno absolvoval, ďakujem krásne 🙂 .

btus
14. máj 2025

to máš jedno. Akurát môžeš mať šťastie, že si niekto pred tebou vyberie otázku, ktorú až tak dobre nevieš. 🙂 Ak ťa budú chcieť žmýkať, tak Ťa budú, či budeš prvá alebo posledná. 🙂 Držím palce, všetko bude dobré. 🙂

dskjhfdlkdjhl
14. máj 2025

Kazdy rok som v komisii a podla mna je uplne jedno, ci ides prva, druha, alebo az posledna.

30majka71
14. máj 2025

Je to jedno, my keď sme mali ale normálne štátnice, tak keď niekto vedel normálne odpovedal aj kratšie, takže sa to skracovalo alebo niekto úplne položil otázky, že ide na opravné, tak sa to celé posunulo a vôbec to netrvalo tak dlho. A bolo to úplne jedno kto ide kedy. Naša komisia tam mala chlebíky, občerstvenie, takže hladní neboli.

aeruginosa
14. máj 2025

Z mojej skusenosti je to uplne jedno.

anajka266
14. máj 2025

Je to jedno, lebo pred tebou pojdu aj najlepsi, aj najhorsi..

taktotedanie
14. máj 2025

Mas jedno 🙂