Je MBA štúdium cez IVORSK naozaj výhodné?
Ahojte,
Je tu niekto, kto si urobil MBA titul cez IVORSK? Zaujimala by ma vasa skusenost. IVORSK ma v porovnani s inymi instituciami, ktore ponukaju MBA studium, ovela nizsiu cenu, tak ma zaujima, ci v tom nie je nejaka habadura. Je ziskany diplom naozaj plne ekvivalentny a mozno si po jeho ziskani pisat titul MBA za meno?
Dakujem za odpovede (nie povrchne a hodnotiace komentare)
MBA pokial viem nieje akademicky titul a do OP sa nezapisuje. Je to "iba" profesijny titul (zistovala som to, kedze ho mam tiez)
@majusqa77 ale mimo OP si ho za meno písať môže a aj sa bežne takýto titul za menom uvádza. Teda ak človek má potrebu si všeobecne uvádzať pri mene tituly.
@benoitka záleží, na aký účel MBA štúdium chceš. Ak chceš zvýšiť svoju hodnotu na pracovnom trhu, tak je to ako pri klasických VŠ tituloch. Ak má niekto VŠ z DIT z Dubnice, nepovažujem ho za VŠ vzdelaného človeka. A rovnako pri MBA beriem do úvahy iba tituly s dobre hodnotených kvalitných škôl. IVOR nie je za mňa žiadna škola, takže tento titul by som u kandidáta nebrala v úvahu. Dokonca v niektorých prípadoch nie že neberiem titul do úvahy, ale ešte to kandidátovi znižuje body. Ak sa rozhodne mať titul napriek slabej úrovni vzdelania danej inštitúcie, tak to môže byť kandidát, ktorý hľadá cestičky ako si zjednodušiť veci a o takéto nemám záujem. Chápem, ak hľadáš dobrú cenu, ale ak chceš vzdelanie aj reálne uplatniť, naspor a investuj do kvalitnej školy.

MBA pokial viem nieje akademicky titul a do OP sa nezapisuje. Je to "iba" profesijny titul (zistovala som to, kedze ho mam tiez)