Je možné napísať bakalársku prácu za dva mesiace?
Za akú dlhú dobu ste napísali bakalársku prácu? Ja mám niečo začaté, pár strán. Ale som si tým nie úplne istá, aj keď na prvé tri strany som mala od školiteľa peknú odozvu. Ale čaká ma náročné skúškové a potrebujem tie skúšky spraviť všetky. Preto sa chcem celý január sústrediť len na skúšky. Ak by som sa od februára čisto sústredila len a len na bakalárku, keďže sa odovzdáva v polovici apríla…je možné napísať dobrú prácu za tento čas? Som trošku trubka lebo som mohla začať aj skôr, ale zháňala som veľa materiálu. Je to u mňa moc stratené? Hnevám sa na seba.
@anonym_autor za týždeň som dala moju, ale teda na C 😂 no mne to bolo šuma fuk a aj tak mi je to teraz jedno keďže pracujem v inom obore.
A to chcem povedať že som mala vedecký odbor biológia. Bakalarka teoretická, diplomovku už s vlastným výskumom si pol roka. Ale už si to vôbec nepamätám.
@anonym_autor Dala som ju za mesiac , bud v kľude, písala som niekedy bakalárske a diplomové práce doma , bakalárska práca pokiaľ máš už doma k tomu literatúru a pod pripravené, tak mesiac , diplomová práca cca 6 týždňov. Daj sa do kľudu a pôjde to ako po masle 🙃, držím Ti palce
@anonym_autor Dala som ju za mesiac , bud v kľude, písala som niekedy bakalárske a diplomové práce doma , bakalárska práca pokiaľ máš už doma k tomu literatúru a pod pripravené, tak mesiac , diplomová práca cca 6 týždňov. Daj sa do kľudu a pôjde to ako po masle 🙃, držím Ti palce
@iva_23 mám pripravené, akurát čo sa týka kníh nemám úplne všetko že ČO presne ale mám minimálne poprelistované veci. Aj archívne materiály 🙂

Čo čítam, neviem na aké školy chodili dámy v diskusii, ale Bakalárska práca bola u nás skôr nácvik práce so zdrojmi, citácie a práca s materiálmi. Schopnosť písať vedeckú prácu a odraz do diplomovky. Mám vedny odbor a veru diplomka mi trvala 2,5r. Spolužiakom +/- podobne. Okrem teórie tam bol aj vlastný výskum. To za mesiac nedáš...bakalarka za 2 mesiace je ok a reálna, + ak máš pozbierany aj materiál.