Je možné učiť sa na Duolingu dve reči?
Mne sa darí nastaviť len jednu,zvolila dom Aj.Prípadne poznáte nejakú super aplikáciu,ideálne takú istú ako Duolingo,na učenie nemčiny?Ďakujem Vám❤
Ja som vyskúšala veľa aplikácií s nemčinou a potom som objavila mein-deutschkurs.com. Pán je nemec a robí kurzy zadarmo, taktiež opravuje domáce úlohy. Na YouTube má veľa videí. Ja som s tým veľmi spokojná. Ja osobne mám zopár známych zo zahraničia(Nepál,Rumunsko,..) ktorí sa učia nemcinu a spolu si ju precvičujeme.
@yanni čo znamená nuda? Akože ju to nebaví, alebo všetky cvičenia robila ľavou zadnou? Tak ja sa na duolingu s maďarčinou statočne prehryzávam a vôbec to nie je ani nuda ani čistá pohodička, riadne bojujem. Pohodičku mám ruštinu, lebo z nej mám dobré základy. To robím cvičenia len tak pre zábavu. Ono otázka je, čo človek od duolinga očakáva.
@emjee ano od nuly. A ano, nie ze ju to nebavi, ale je to velmi lahke pre nu. A stale tie nekonecne opakovania. Duolingo si myslim, ze je skor pre dospelych, ktori sa uz tazsie ucia a nekonecne opakovania je skor bonus. Ja som si anglinu dala len zo zvedavosti. Na zaciatku robes predsa test. No a na zaklade testu som skocila tammer na koniec. Dcera je anglicky native speaker, ta sa len smeje. Teraz si vybrala arabčinu. Tam ma trosku základy, tak uvidíme ano daleko sa dostane.
@0silvia0 velmi lahké. Ako vravim, za 3 mesiace je uz na konci. A isla od nuly. Problem na tychto vsetkych apps atd je, ze nemas realnu konverzaciu. Teoria, pisomna komunikacia, vsteko ok, ale hovorit je uz ine kafe.
@yanni ja osobne používam túto aplikáciu na cibrenie pamäte a mozgu, nič extra od nej neočakávam ani sa nepotrebujem niekde dohovoriť. Ako bonus sa na mňa aspoň niečo nalepí. Ak niekto od toho očakáva nejaké extra vedomosti a extra levely, asi môže byť sklamaný, ale tam už treba riešiť jazykovedné vzdelávanie asi inde.
@niekto2hy vdaka
@kvoli vdaka
Skuste,ci to funguje:
Namiesto zakúpenia prémiovej verzie si jednoducho vytvorte triedu na https://schools.duolingo.com/
a pridajte seba ako študenta aj ako "učiteľa".
Vypne to reklamy a srdcový limit. V nastaveniach triedy musíte neskôr zapnúť možnosť účasti v ligách, pretože sa sama vypne.
Všetko zadarmo.
Poradi mi prosim niekto ako nastavit v appke duolingo jazyk kominikacie cestina? So synom nie a nie na to prist. Jazyk vyucby anglictina. Dakujem.
@snehovakralovna najprv sa nastav na doma, klikni hore na zastavu a roluj zastavy az doprava, kym sa neobjavi + na to klikni
@snehovakralovna potom uz len roluj dolu, bude tam more ... Tak na to klikni a zroluj az sem
@snehovakralovna ak myslis samotnu aplikaciu, tak ta by sa mala dat zmenit, ak si vyberie prave cesky kurz, ale nie som si uplne ista, mne to chcelo zmenit pri vybere ineho kurzu
@emjee super dakujem za navod,podarilo sa

https://play.google.com/store/apps/details?id=c...