icon

Je vhodné poďakovať sa snúbencovi v záverečnej práci?

olee01
23. máj 2024

Zdravím, myslíte si, že je vhodné pri poďakovaní záverečnej práce poďakovať napr. snúbencovi? Alebo je to už too much? Ďakujem

Strana
z2
luliu
23. máj 2024

Nie je to vhodne, môžeš mu poďakovať doma. Už som čítala všelijaké poďakovania a niekedy je to naozaj extrem

luliu
23. máj 2024

@beata_k beletriu porovnavas s odbornou pracou? To je mega rozdiel a nie v diplomovej práci sa nehodí ďakovať vsemohucemu Bohu, snúbencovi a pod.

beata_k
23. máj 2024

@luliu Zle si precitala. Neporovnavam beletriu.

ivanaks
25. máj 2024

Nie, nehodí sa to a svojim študentom to vyslovene neodporúčam. Aj tak sa obvykle nájdu takí, čo ďakujú mačke, psovi aj susedovmu koňovi. Do záverečnej práce niečo také nepatrí. BP/DP skončí v univerzitnej knižnici a bude dostupná aj online cez KIS či AIS. Naozaj sa to tam nehodí. Ale poradím Ti, vytlač jednu verziu s poďakovaním snúbencovi, daj ju zviazať a daruj mu ju...

leushka1574
18. dec 2024

Poďakuj svojej školiteľke za odborné vedenie a tým to ukonči. Ďakovať snubencovi mi príde trápne a kus také že túžim sa pochváliť - jupí, chichi, ja už mám snúbenca…radšej sa sústreď na to, aby práca bola kvalitná, bezchybná…nieže budeš ďakovať ešte aj babke a práca nakoniec neprejde lebo je v nej 1000 chýb…načo rozpitvavať svoj osobný život v nejakom poďakovaní, vypovedaj o sebe kvalitným obsahom DP a nie snúbencom v poďakovaní…

linduska86
12. máj 2025

možeš poďakovať normalné menom ďakujem (napr. Jankovi za povzbudivé slová) uplne normálne.. nie je na tom nic zlé. je to tvoja práca.. a samozrejme aj skolitelovi možes. nemusís..

linduska86
12. máj 2025
@leushka1574

Poďakuj svojej školiteľke za odborné vedenie a tým to ukonči. Ďakovať snubencovi mi príde trápne a kus také že túžim sa pochváliť - jupí, chichi, ja už mám snúbenca…radšej sa sústreď na to, aby práca bola kvalitná, bezchybná…nieže budeš ďakovať ešte aj babke a práca nakoniec neprejde lebo je v nej 1000 chýb…načo rozpitvavať svoj osobný život v nejakom poďakovaní, vypovedaj o sebe kvalitným obsahom DP a nie snúbencom v poďakovaní…

@leushka1574 ved ale menom mu moze s kludným svedomím podakovat.. a keby sa aj pochválila a čo.. je to jej praca.. podakovanie je od toho... aj keby ze to je monografia ..

Strana
z2