Je vhodné poďakovať sa snúbencovi v záverečnej práci?
Zdravím, myslíte si, že je vhodné pri poďakovaní záverečnej práce poďakovať napr. snúbencovi? Alebo je to už too much? Ďakujem
Nie, nehodí sa to a svojim študentom to vyslovene neodporúčam. Aj tak sa obvykle nájdu takí, čo ďakujú mačke, psovi aj susedovmu koňovi. Do záverečnej práce niečo také nepatrí. BP/DP skončí v univerzitnej knižnici a bude dostupná aj online cez KIS či AIS. Naozaj sa to tam nehodí. Ale poradím Ti, vytlač jednu verziu s poďakovaním snúbencovi, daj ju zviazať a daruj mu ju...
Poďakuj svojej školiteľke za odborné vedenie a tým to ukonči. Ďakovať snubencovi mi príde trápne a kus také že túžim sa pochváliť - jupí, chichi, ja už mám snúbenca…radšej sa sústreď na to, aby práca bola kvalitná, bezchybná…nieže budeš ďakovať ešte aj babke a práca nakoniec neprejde lebo je v nej 1000 chýb…načo rozpitvavať svoj osobný život v nejakom poďakovaní, vypovedaj o sebe kvalitným obsahom DP a nie snúbencom v poďakovaní…
možeš poďakovať normalné menom ďakujem (napr. Jankovi za povzbudivé slová) uplne normálne.. nie je na tom nic zlé. je to tvoja práca.. a samozrejme aj skolitelovi možes. nemusís..
Poďakuj svojej školiteľke za odborné vedenie a tým to ukonči. Ďakovať snubencovi mi príde trápne a kus také že túžim sa pochváliť - jupí, chichi, ja už mám snúbenca…radšej sa sústreď na to, aby práca bola kvalitná, bezchybná…nieže budeš ďakovať ešte aj babke a práca nakoniec neprejde lebo je v nej 1000 chýb…načo rozpitvavať svoj osobný život v nejakom poďakovaní, vypovedaj o sebe kvalitným obsahom DP a nie snúbencom v poďakovaní…
@leushka1574 ved ale menom mu moze s kludným svedomím podakovat.. a keby sa aj pochválila a čo.. je to jej praca.. podakovanie je od toho... aj keby ze to je monografia ..

Nie je to vhodne, môžeš mu poďakovať doma. Už som čítala všelijaké poďakovania a niekedy je to naozaj extrem