Záverečná práca

pips13
2. máj 2020

Dobrý deň,
opäť raz sa obraciam na tento portál, pretože mi už niekoľko krát pomohl. Ide o to, že píšem bakalársku prácu a v teoretickej časti rozobeharám súdne prípady na uvedenú problematiku. Mám objednaný termín osobného stretnutia v Centre právnej pomoci,ale ten mi presunuli až na Máj kedy, ja už bakalársku prácu musím mať dávno odovzdanú. Na internete nie sú žiadne relevantné prípady , ktoré by boli vhodné alebo sú len stručne napísané. A také ktoré vyzerajú zaujímavp sú zablokované.
Preto sa chcem spýtať, tie čo ste robili záverečné práce z práva ako ste riešili hľadanie rozsudkov cez internet? Poprípade nieje tu niekto právnik, ktorý by mi vedel pomôcť a poradiť na akých stránkách sa dajú nájsť súdne procesy a rozdhodnutia?

Ďakujem veľmi krásne a želám pekný deň. 🙂 🙂
Držte sa a veľa zdravia

1sally12
2. máj 2020

Skúsila si otvorenesudy.sk? Tam sú rozhodnutia.

fokuska
2. máj 2020

@pips13 Akosi to nedava zmysel - je maj, tebe termin stretnutia presunuli na maj a v maji mas mat pracu uz "davno" odovzdanu.

A pises, ze potrebujes tie pripady rozobrat v teoretickej casti. Cize je maj, praca ma byt davno odovzdana a ty nemas este ani teoreticku cast hotovu?

1sally12
2. máj 2020

@fokuska možno má prácu odovzdať koncom mája, teraz je len začiatok...síce je na tom niečo pravdy, teraz by som skôr "dolaďovala" posledné detaily, ale zase každý ako si zariadi tak má🙂 mala som aj takých spolužiakov 😀

fokuska
2. máj 2020

@1sally12 No keby odovzdavala koncom maja, tak by asi nenapisala, ze v maji ju uz ma mat DAVNO odovzdanu.
Na poslednu chvilu pise pracu vela ludi (u vela z nich je diskutabilna aj kvalita), ale tym padom by stihala to stretnutie a dopisanie prace na poslednu chvilu... ale ja som sa len zamyslela, ze to akosi nesedi.

1sally12
2. máj 2020

@fokuska áno kľudne síce mohla myslieť stred mája/koniec mája. Ja som to pochopila tak, že to stretnutie sa jej "prelína" s tým odovzdaním, resp. to že "v máji ju má mať dávno odovzdanú" myslela tak, že to stretnutie jej dali v tom Centre neskoro. Ale veď nech je ako chce...

pips13
autor
2. máj 2020

Bakalarku máme mať vloženu do systému do 25 Mája. A teoretickú časť mám chýba mi už praktická.V centre pomoci mi dali termín až 15.Maja čo je veľmi neskoro. A keď sa pýtate prečo mám takto posunutý termín a robím to na poslednú chvíľu tak mám rakovinu a snažím sa napriek tomu dokončiť pracu a ukončiť školu. Pýtala som sa len či neviete o nejakej stránke a tak kedze mi skolitelka neodpovedá a nie aby ste riešili prečo to odovzdávam teraz a až teraz to vypracovavam.A druhá vec pýtam sa iba na online súdne prípady a nie na nejaké osobné údaje že musíte riešiť či je moja otázka opodstatnená alebo nie. Ale ďakujem za pomoc.

Pekný deň Vám želám

pips13
autor
2. máj 2020

@1sally12 ďakujem krásne .Skúsim to

fokuska
2. máj 2020

@pips13 Nehnevaj sa, ved ja som na teba nijak neutocila ani nic take. Len mi to nesedelo, tak som to napisala, to je vsetko.

loginexistuje
2. máj 2020

a coho sa to tyka ? je to trestne pravo ? ci ? ja som tiez isteho casu hladala a dalo sa najst rozsudky mozno nieco spolu najdeme

obcanka123
3. máj 2020

@pips13 ahoj, rozhodnutia nájdeš aj na stránke ministerstva spravodlivosti. - https://obcan.justice.sk/infosud/-/infosud/zozn...