Je začať externé štúdium pred 30tkou smelý krok?
Ahojte, mam 29 a nemam dokoncenu školu no velmi by som chcela zacat externe študium. Je to smiešny napad ? Teraz pred 30tkou ? Povedala som o tom manzelovi a ten ma vysmial 😔 Chcem robit instruktorku v autoskole a nato aby som mohla absolvovat ucitelsky kurz treba mat ukoncene vzdelanie s maturitou.
@anonym_autor tak tam Ti neviem porafit, ale určite napis tie odvolania. A držím ti palce, aby sa ti štúdium podarilo
@tramtada31 myslis ze mozem podat odvolanie ? Ja som len volala s nejakou pani a ta ma odbila ze mam poslat prihlasku v maji
@tramtada31 myslis ze mozem podat odvolanie ? Ja som len volala s nejakou pani a ta ma odbila ze mam poslat prihlasku v maji
@anonym_autor odvolanie sa podava v termine na tom urcenom, vacsinou je v rozhodnuti o neprijati napisane... treba dodrziavat terminy = jednak opdania prihlasok atd...
fakt je ze velmi vela studentov sa hlasi a proste treba sa pchat ako salen da
@anonym_autor ano, dostala si rozhodnutie a máš tam poucenie a chod aj osobne, popros, že je to pre teba dôležité, nevieš si kvôli tomu najst lepšiu prácu atd…
@lienkashcj tiez si to myslim, a urcite ho nebudem pocuvat ,dost mi to meni pohlad nanho ako na muza😕
@anonym_autor v dnešnej dobe je dôležité aspoň mať minimálne maturitu nie len kvôli práci, ale aj tam ak náhodou povýšenie alebo tak min budú vyžadovať maturitu aspoň(ani dlhoročná prax ta nezachráni a budeš v nevýhode). On sa perfektne ukázal čo je to za chlapa. A na čom mu záleží

@tramtada31 jeho skola nezaujima vobec, som z vychodu
@anonym_autor tak tam Ti neviem porafit, ale určite napis tie odvolania. A držím ti palce, aby sa ti štúdium podarilo