Kam ísť študovat učiteľstvo pre materské školy bez talentoviek?
Ahojte. Mám maturitu, Chcela by som ísť študovať externé na 2roky učiteľstvo pre materské školy. Viete mi poradiť na ktorej škole nepotrebujú talentové skúšky ?a ktorá škola je dobrá? Som zo ZA, do KE dochádzať nebudem a je niečo bližie ako škola v BA ? našla som aj v TT ale tak treba talentové skúšky. Ďakujmem
@majusska202 prosím,mohla by si napísať presný názov školy a odboru?٪
Presne toho sa obavam aj ja ,kresliť viem aj fantáziu mám úžasnú ,ale teda spieva je u mňa veľká bieda
@marlau UKF Nitra, Pedagogická fakulta, Predškolská a elementárna pedagogika
A chodi/chodil tu niekto do Turčianskych Teplic? Tych skol je dost, podla coho si vybrat?
Ahojte. Nájde sa tu niektorá, ktorá si dala prihlášku na pomaturitné štúdium Predškolská pedagogika a vychovavatelstvo do Partizánskeho? Ja som si podala prihlášku v posledný deň, pretože náhodne som sa o tomto novootvorenom odbore v Pe dozvedela. Teraz mi prišlo pozvanie na talentové skúšky no neverím si v nich,hlavne čo sa týka gymnastickych prvkov. Nie som najmladšia a tak váham.
@doda4 to je aj V PE? .... Ja som si podala do Turcianskych Teplic, ale zatial mi nic neprislo. Tiez sa bojim talentoviek, hlavne gymnastiky, nerozumiem naco mam vediet mlynske koleso 😃, ale povedala som si ze to skusim, ved preco nie, a ked som si volala ohladom informacii o odbore tak mi pani povedala ze aj ovela starsie zeny sa hlasia. Mam 32.
@kajus_a Ahoj 🙂 Od včera premýšľam či si mám opäť podať prihlášku 😃 Priebeh skúšok bol taký,že nás rozdelili do troch skupín.Prva skupina začínala telesnou, druhá spevom ,tretia prednesom . Vždy sa čakalo pokým celá skupina sa vybaví.Na spev,prednes sa chodilo po jednom. Výtvarná a telesná prebiehala v skupine(Áno,tie zostavy sme predvádzali pred skupinou 😃). Práve som pozerala,že tento rok nebudú požadovať volejbal,alebo basketbal.Nahradili ich hod 2kg loptou. Skúšky trvali nejak od 7:30 (8:00)do 14:30 (15:00).
Prečo nie talentovky? Musíš vedieť predviest sa, prednes, spievať . Veď to robis cely deň pred deťmi.

@marlau ja som na externe žiadne prijímačky nerobila