icon

Kam ísť študovat učiteľstvo pre materské školy bez talentoviek?

janap358
23. jan 2020

Ahojte. Mám maturitu, Chcela by som ísť študovať externé na 2roky učiteľstvo pre materské školy. Viete mi poradiť na ktorej škole nepotrebujú talentové skúšky ?a ktorá škola je dobrá? Som zo ZA, do KE dochádzať nebudem a je niečo bližie ako škola v BA ? našla som aj v TT ale tak treba talentové skúšky. Ďakujmem

Strana
z2
majusska202
22. aug 2020

@marlau ja som na externe žiadne prijímačky nerobila

marlau
23. aug 2020

@majusska202 prosím,mohla by si napísať presný názov školy a odboru?٪

nelka0601
23. aug 2020

Presne toho sa obavam aj ja ,kresliť viem aj fantáziu mám úžasnú ,ale teda spieva je u mňa veľká bieda

majusska202
23. aug 2020

@marlau UKF Nitra, Pedagogická fakulta, Predškolská a elementárna pedagogika

noni99
1. sep 2020

@janap358 ahoj. Kde nakoniec ideš študovať?

luciab987
30. apr 2021

A chodi/chodil tu niekto do Turčianskych Teplic? Tych skol je dost, podla coho si vybrat?

doda4
2. jún 2021

Ahojte. Nájde sa tu niektorá, ktorá si dala prihlášku na pomaturitné štúdium Predškolská pedagogika a vychovavatelstvo do Partizánskeho? Ja som si podala prihlášku v posledný deň, pretože náhodne som sa o tomto novootvorenom odbore v Pe dozvedela. Teraz mi prišlo pozvanie na talentové skúšky no neverím si v nich,hlavne čo sa týka gymnastickych prvkov. Nie som najmladšia a tak váham.

luciab987
2. jún 2021

@doda4 to je aj V PE? .... Ja som si podala do Turcianskych Teplic, ale zatial mi nic neprislo. Tiez sa bojim talentoviek, hlavne gymnastiky, nerozumiem naco mam vediet mlynske koleso 😃, ale povedala som si ze to skusim, ved preco nie, a ked som si volala ohladom informacii o odbore tak mi pani povedala ze aj ovela starsie zeny sa hlasia. Mam 32.

doda4
3. jún 2021

@luciab987 Áno, otvorili aj v PE. Ešte mi dnes preložili talentové skúšky o dva dni skôr. Mám pomaly 37r..Pôjdem vyskúšať a aspoň budem vedieť čo ma čaká o rok, lebo pochybujem, že to tento rok dám :D

kajus_a
26. apr 2022

@doda4 ahoj, prosim ta, ako prebiehali tie prijimacky v PE?

doda4
27. apr 2022

@kajus_a Ahoj 🙂 Od včera premýšľam či si mám opäť podať prihlášku 😃 Priebeh skúšok bol taký,že nás rozdelili do troch skupín.Prva skupina začínala telesnou, druhá spevom ,tretia prednesom . Vždy sa čakalo pokým celá skupina sa vybaví.Na spev,prednes sa chodilo po jednom. Výtvarná a telesná prebiehala v skupine(Áno,tie zostavy sme predvádzali pred skupinou 😃). Práve som pozerala,že tento rok nebudú požadovať volejbal,alebo basketbal.Nahradili ich hod 2kg loptou. Skúšky trvali nejak od 7:30 (8:00)do 14:30 (15:00).

kajus_a
27. apr 2022

@doda4 ja sa obavam najviac tej vytvarky. To je vlastne dovod, ze som sa este nikdy na to neodhodlala. 🙈

doda4
27. apr 2022

@kajus_a Treba vyskúšať 😉

doda4
14. jún 2022

@kajus_a Vidíme sa v pondelok na skúškach?

kajus_a
14. jún 2022

@doda4 ahoj, nakoniec som si podala do BA, tam nie su talentovky 🙈. Drzim palce!

doda4
14. jún 2022

@kajus_a Tam by som najradšej išla aj ja,ale to dochádzanie by mi robilo problém . Ďakujem 🙂

kajus_a
15. jún 2022

@doda4 urcite to PE ma v tomto vyhodu. Nejako vydrzim tie 2 roky a v BA mam aj velmi dobru kamosku, tak aspon to.

dodka258
4. okt 2022

@kajus_a a to na ktorú sa nerobia talentovky?

kajus_a
5. okt 2022

@dodka258 v BA na Bieloruskej

olcaadko
27. júl 2024

@kajus_a ahoj viem že stará téma už maš asi po štúdium ale tiež zvažujem isť na túto skolu
Bola by si ochotná mi dať bližšie info ako prebieha štúdium a ako často si musela ist do BA?Kludne aj cez ss ďakujem 😊

mooonika1975
27. júl 2024

Prečo nie talentovky? Musíš vedieť predviest sa, prednes, spievať . Veď to robis cely deň pred deťmi.

Strana
z2