Kde nájsť hráčov na dotazník k bakalárke?
Neviete kde mam zohnať respondentov (hráčov hier) k bakalarke? Na discorde ma zatial všetci hráči odbili že sa im to robiť nechce. A ja už neviem kde ich zohnať, na fb skupinach to je tiež zdieľané ale málokto sa zúčastní, chýba mi este aspon 30 respondentov.
kup nejaku fajn hru, daj to na forum a vyzrebuj na konci niekoho, kto tu hru vyhra - za chvilu budes mat dotaznik vyplneny.
aj ja rada vyplnim, posli link
Ty si nejaky normie? Tak si to vypln sama, aj tak to nik okrem skolitela a oponenta nebude citat
Napis do Pixel Federation a Powerplay Studio
@cyberk uz ťa vidím ako by si si minimalne stokrát vyplnal dotazník... ak nechces pomôcť tak radsej nekomentuj. Ďakujem
skus im za to platit, Resp spytaj sa ty samej seba preco ty ludom nevyplnas siahidlhe dotazniky - odpovedz si a hned mas navod co musis zmenit
ano, naozaj je strasne dlhy,
nic by mi nevadilo, alo to ku koncu tie cisla....to je strasne dlhe a mna to nebavilo uz to iste tak dlho robit, tak som to vypla, nevedela som, ci to to zaseklo alebo co, mozno preto ti to nikto nechce vyplniť, lebo to pri 89% zatvori, ako ja
hry na pc alebo hry spolocenske?
@cinky16 ah.. ja nechapem co s tym vsetci maju ze ci sa to zaseklo ked tam jasne pise ze to bude trvat 5 minut. A je to pointa testu ze to tolko trva aby sa otestovalo udrzanie pozornosti...
@kaktusik007 hry na PC alebo mobile
@martinmmartin on nie je dlhy, trva maximalne 15 minut. A ja vyplnam aj take dotazniky lebo viem aky to je pocit ked kazdy na to sere lebo su ludia lenivy a nevydrzia 15minut ajked tiktok by skrolovali aj hodiny 🙂
"on nie je dlhy, trva maximalne 15 minut" :D Tak mna by to omrzelo po 2 minutach a pri tretej by som to zatvoril. Nehrozi...
@hiro ak sa Vám zda, ze 15minut je dlha doba. Tak to je za mna smutne... a den, ktorý ma 24 hodin je pre Vás asi nekonečny že

Posli