Kde nájsť poznámky pre zubného asistenta?
ahojte,
skúsim silu modrého koníka :D.
začala som pracovať ako zubný asistent ( vychodila som strednú zdravotnícku školu) a chcela by som sa lepšie zorientovať v tejto oblasti.
preto sa chcem spýtať, či nemá niekto poznámky o zuboch? na internete neviem nájsť materiály.. prosím ak niekto študoval zubného asistenta/lekára a mate poznámky zachované, alebo viete kde by som mohla nájsť pošlite.
ďakujem veľmi pekne za každé odpovede veľmi mi to pomôže. 🙏🙏
Tieto materiály si nájdeš aj v kníhkupectve prípadne na bazosi. Tvoj zubar by ta to mal vo svojom zaujme naučiť sam. Ale ak chceš, mám spracované vsetky potrebné materialy k tomu, nakoľko mám vyštudovanwho ako zubného asistenta tak 15 rokov praxe. Pripadne napíš čo všetko potrebuješ, či už kde je ktorý zub, plosky, blackove triedy, zápis aj keď úprimne toto si robí každý trochu inak ale všeobecne je to rovnako, nástroje a podobne. Ale nečakaj ze by to bolo zadarmo. Ja som spracovavala materiáli do 3 ambulancii komplet čiže mám naozaj veľa veci dostupných

Začala si pracovať ako zubný asistent a nevieš nič o zuboch nájsť na internete? Ufff, skús hľadať v odporúčanej študijnej literatúre pre študentov zubného lekárstva, dentálnej hygieny. Učebnice nájdeš aj v online verzii. Ale popravde teda, trošku ma desí, žeby som došla k zubárovi kde asistentka sa len chce zorientovať v tejto oblasti.