Kedy prídu peniaze po kurze cez úrad práce?
Dobrý deň 25.8 som skončila kurz už ubehli 2 týždne a peniaze mi ešte neprišli neviete kedi pridu
ake peniaze by ti mali prist. Za kurz plati UP priamo vzdelavacke
@magic08 chodila som na kurz cez urad prace
Ale tebe neprídu na účet, to prídu priamo ten skole, tam kde si si robila kurz. Tiež som to tak mala.
Načo by mali chodit tebe ? Ty si robis kurz cez UP tak priamo to ide im .
Načo by mali chodit tebe ? Ty si robis kurz cez UP tak priamo to ide im .
@anonym_4aa595
Tak zjavne si myslela, ze tie peniaze dostane ona za to, ze absolvovala kurz.
@magic08 chodila som na kurz cez urad prace
@nikolla19986 ako vravia baby nado mnou. Peniaze za kurz posiela UP priamo vzdelavacke.
@anonym_4aa595
Tak zjavne si myslela, ze tie peniaze dostane ona za to, ze absolvovala kurz.
@anonym_7dab46 To by bolo super, by som ani do roboty nechodila

@anonym_7e3047 tak nechoď chod na kurzu len blbé pripomienky mate
@anonym_7e3047 tak nechoď chod na kurzu len blbé pripomienky mate
@nikolla19986 chodím, len si ich platím (alebo firma), lebo ma to baví ale žiaľ, musím aj pracovať, lebo za to, že idem na kurz mi nik platiť nechce 🥲
Prídu do troch až štyroch týždňov, aspoň mne tak prišli, dlhšie to trvalo.
Baby vyššie prosím vás. Kurz prepláca úrad práce agentúre, alebo teda, tam kde sa kurz robil, a aj človeku ktorý ho robil, posielaju prepravné a stravné 🙃
@nikolla19986 Mne to prišlo neskôr asi 3 týždne po kurze.
@magic08
Mne prišli po skončení kurzu. Úrad posiela peniaze prepláca finančné náklady na kurz.
Ja som cestoval do iného mesta takže mi bolo preplatili stravu a cestovanie. Viem, že aj tým ktorí robili kurz vo svojom meste niečo preplatili ale menej.
@anonym_7e3047 Je možnosť preplatenia kurz.
Keď si robíš kurz cez úrad práce ako nezamestnaná.
Si na úrade dlhšie ako 3 mesiace.
Preplatia ti kurz a môžu ti dať príspevok na náklady spojené s kurzom.
@anonym_7e3047 Je možnosť preplatenia kurz.
Keď si robíš kurz cez úrad práce ako nezamestnaná.
Si na úrade dlhšie ako 3 mesiace.
Preplatia ti kurz a môžu ti dať príspevok na náklady spojené s kurzom.
@estellas ja viem, ako to funguje, len tu si niekto myslí, že po návšteve kurzu dostane zaplatené 🤣
@nikolla19986 chcem sa opýtať. Prišli ti už tie peniaze ak áno prišli vtedy keď vyplácajú podpory Alebo v iný dátum. Zaujíma ma to lebo syn tiež skončil 25.9.2025.kurz a má dostať do 30dni vyplatené stravné cestovné a motivačný príspevok. Ďakujem za odpoveď
@nikolla19986 Mne to prišlo neskôr asi 3 týždne po kurze.
@estellas a prišlo ti to keď posielajú bežné podpory alebo v iný dátum. Zaujíma ma to lebo syn dokončil kurz 25.9.ci mu prídu dnes alebo až 24.10.dakujem za odpoveď
Akoze tebe by mali zaplatit za to,ze ti umoznili vzdelavat sa? 😃 Ty mas predsa vzdelanie,ake peniaze cakas?? UP preplati sumu skolitelovi
Akoze tebe by mali zaplatit za to,ze ti umoznili vzdelavat sa? 😃 Ty mas predsa vzdelanie,ake peniaze cakas?? UP preplati sumu skolitelovi
@iwesska áno nie mne ale synovi. Majú dohodu a podľa tej dohody dostane preplatene cestovné náklady, stravné a motivačný príspevok. Do 30dni od ukončenia kurzu. To sú nové kurzy ak ho uchádzač odmietne tak ho vyradia okamžite z evidencie uchádzačov o zamestnanie
@estellas ja viem, ako to funguje, len tu si niekto myslí, že po návšteve kurzu dostane zaplatené 🤣
@anonym_7e3047 áno sú nové kurzy a neviem načo reagujes keď o tom nič nevieš
@estellas a prišlo ti to keď posielajú bežné podpory alebo v iný dátum. Zaujíma ma to lebo syn dokončil kurz 25.9.ci mu prídu dnes alebo až 24.10.dakujem za odpoveď
@dadicaka v iný dátum
Neviem kedy synovi príde, nech sa skúsi opýtať tej pani u ktorej to vybavoval.
Mne prišlo cca po troch týždňoch.
@iwesska áno nie mne ale synovi. Majú dohodu a podľa tej dohody dostane preplatene cestovné náklady, stravné a motivačný príspevok. Do 30dni od ukončenia kurzu. To sú nové kurzy ak ho uchádzač odmietne tak ho vyradia okamžite z evidencie uchádzačov o zamestnanie
@dadicaka len podotknem, ze ta lehota 30 dni, sa začína pocitať od vyplatenia Fa dodavateľovi vzdelávania. Cize realne to moze byt tak ešte +10 dni. Moze a nemusi
@dadicaka len podotknem, ze ta lehota 30 dni, sa začína pocitať od vyplatenia Fa dodavateľovi vzdelávania. Cize realne to moze byt tak ešte +10 dni. Moze a nemusi
@anonym_737553 no volali sme tam vcera, faktúru s dochádzkou dostali z agentúry len včera a vraj majú čas 30dni. Takže zase čakať ďalší mesiac. A to len dúfam že to bude sedieť lebo ak nie tak sa to predĺži o ďalších 30dni. Ja nechápem načo platia tieto nanútené kurzy keď nie sú financie na ine dôležité veci. Však to sú milióny eur.