icon

Kto sa hlási na psychológiu na Paneurópsku?

smile2785
23. máj 2024

Ahojte, je tu niekto kto si teraz podal prihlášku na Paneurópsku na psychológiu?

fido69
23. máj 2024

K čomu je to dobré? Alebo chceš vyštudovať obor "nezamestnateľná psychologička"?

maddy1111
23. máj 2024

@fido69 možno sa aspoň naučí, že to je "Študijný odbor" a nie "Študijný obor"

fido69
23. máj 2024

@maddy1111 Dobrý postreh, ale písal som "odbor". Problémom sú editovacie okná na MK, ktoré dostatočne rýchlo nezachytávajú stlačenia kláves a musím často dopĺňať písmenká. Napr. teraz som opravoval "dostaočne" a to určite žiadny zmysel nedáva. 😉

julia_romeo
23. máj 2024

@fido69 to kde si prisiel k tomu "nezamestnatelna psychologicka"?

smile2785
autor
31. máj 2024

@fido69 aj mňa by zaujimalo kde si došiel k tomu “nezamestnateľná psychologička”

lenotazka
4. jún 2024

@fido69 a vy ste vyštudovali odbor “komentár bez pridanej hodnoty” ? Pretože vám to ide dobre 🙂

lenotazka
4. jún 2024

Vie mi niekto povedať, či sa po absolvovaní Bc. na Paneurópskej dá pokračovať na inej škole napríklad UCM v Trnave alebo TRUNI? Ďakujem. 🙂

fido69
4. jún 2024

@julia_romeo @smile2785 @lenotazka
Čítal som rozhovor, kde sa k slovenským VŠ vyjadrovali personalisti. Uchádzačov/absolventov, z niektorých škôl vyradzovali v prvom kole. Bola medzi nimi aj Paneurópska vysoká škola. Takže preto hovorím o nezamestnateľnej psychologičke. Je to škola so zlým ratingom. 😉

julia_romeo
7. jún 2024

@fido69 to je uz mrte mrte rokov, viem ze sa to pisalo... Ale reputaciu si od tej doby dost zlepsila..

julia_romeo
7. jún 2024

@lenotazka ak to bude v akceptovatelnom obore tak ano...

kp7333
7. jún 2024

Ano, vo vseobecnosti sa firmy vyhybaju uchadzacom z pofidernych sukromnych VS.