Kto študoval externe manažment na Katolíckej univerzite?
ahojte najde sa tu niekto kto studoval externe manazment na rozomberskej univerzite? dakujem
@ivka707 môžem sa spýtať a ake je školné a ako sa študuje len soboty, či aj piatky? neviete náhodou tiež zvažujem II. stupeň
@aduuuuskaa ešte neviem nič konkrétne. Zápis mam v septembri. Tam sa asi všetko potrebné dozviem.
@ivka707 ja len či náhodou si sa nepýtala na študijnom oddelení ja zvaťujem medzi viacerými školami
Pozdravujem, našla som túto diskusiu . Zazujem podať prihlášku , len sa obávam či to budem stíhať. Vyučuje sa každý piatok a sobotu prípadne dá sa aj online vyučba vybavit? Ak musí byť osobne tak ako dlho to trva ? Skolné sa platí čo som pochopila na rok tuším 800 eur . Dakujem za kazdu radu, skusenost
@spachtosko5
Ahoj..vyučujúci sa snažia to vtesnať štúdium do 2 mesiacov.. čiže každý piatok a sobota... piatok cca do 18 00 a v sobotu do 16 00... učenia je dosť, veľa vecí študuješ doma . online výučbu sme nemali a ani nebude... školné bolo 900 €..
@ivka707 ďakujem krásne. Školné je platené na školský rok nie na semester ,dobré to chápem ? . Ešte otazocka od koľkej piatok a sobotu cca . Ďakujem krásne

@miska2509 ahoj. Ja sa chystám od septembra ... aj ty ?