icon

Kto už má za sebou 1.roč.predškolskej a elementárnej pg. (INFO)

naduska007
22. aug 2022

Ahoj
Vedel by niekto poskytnúť info o externom štúdiu na tomto odbore?Aké máte skúsenosti so školou, či sa dá zvládnuť popri práci a rodine, na ktorí predmet si dávať pozor, každé info pomôže.

jakubjakovae
22. aug 2022

@naduska007 počkám si na odpoveď,aj ja nad touto školou rozmýšľam

veronikadany
22. aug 2022

Baby, osobnu skúsenost nemám.Ale 2 známe ju absolvovali,každá má domácnosť a 2 deti.A dali to

naduska007
autor
22. aug 2022

@veronikadany chodili na prešovsku??

naduska007
autor
22. aug 2022

@jakubjakovae ja som už prijatá, zo začiatku som bola odhodlaná, ísť do toho urobiť preto čo najviac, lenže neviem či už finančne to potiahnem, nie čo mi do toho prišlo... bojim sa, že peniaze pôjdu dole vodou, zbytočne... Som mimo školy 15 rokov.....

skolara
22. aug 2022

ja som študovala v Prešove predškolskú a elementárnu pedagogiku popri deťoch externe 6. rokov a končila som minulého roku v júni. Ak sa potrebujete niečo spýtať , rada odpoviem a pomožem.

jakubjakovae
22. aug 2022

@naduska007 ja to tiez odkadam uz asi tri roky, ale nie ani kvôli financiám, ale skôr, či to dám. Práca,deti..volne dni v práci budem musieť riešiť dovolenkou a tak.od školy som uz 18 rokov..

martinaa993
22. aug 2022

@skolara môžem sa zapojiť? Klavír bol v pohode?

skolara
22. aug 2022

@martinaa993 ja som nechodila ako dieťa na ZUŠKu tak som musela chodiť na klavír a teóriu na doučovanie. Hrali sme prvý rok 10 detských skladieb a druhý asi 20. Skladby čo majú deti na 1-4 v učebniciach. Dalo sa to zvládnuť.

naduska007
autor
23. aug 2022

@jakubjakovae tie roky bez školy, človek už stagnuje, ja mam problém s vyjadrovaním celkovo s komunikaciou aj toho sa bojím, že na skúškach pohorím, k tomu ešte 4 roky v starobe skončím školu, no keď skončím 😁

naduska007
autor
23. aug 2022

@skolara chcela som sa spýtať ako je to s knihami alebo materiálmi?? A či na skúškach sú nejaké okruhy otázok... Či snivajte s nami? 😁

snezienkaaa82
23. aug 2022

@naduska007 ved to, ja som tiež 20 rokov zo stradbej školy a dala som sa na CS. Síce nie predskolsku, no iný smer. Hlavný problém je v tom, ako to utiahnem finančné. 550 eur je dost

skolara
23. aug 2022

@naduska007 dakto sa do da naucit knihu, vela materialov je v moodle - skolsky web kde da kazdy ucitel material na studium, daco zozenie spoluziacka atd. Ja som si skolu tiez robila az po 15 rocnej pauze, ale mozog sa dajak rozbehne 😉😉

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená