icon

Kurz manifestácie: Kto má záujem o spoločnú kúpu?

sonya6
22. nov 2024

ahojte mate niektora kurz manifestacie? napadlo ma ci by ste niektora nemala zaujem o kupu na polovicu 😊

stela567
22. nov 2024

Za mňa vyhodené peniaze, prepáč. Je to veľký biznis, ktorému ľudia uveria na úkor seba samých. Manifestovať vieš aj sama a zadarmo. Menovaný je mimochodom kudok od nas z mesta 😃

rozculena
22. nov 2024

Drienik si vymanifestoval peniaze od ľudí,čo mu na to skočia😀

katka1554
3. dec 2024

@sonya6 ja by som sla na polovicu ☺️

sonya6
autor
9. dec 2024

@katka1554 pisem

funnyka
28. jan 2025

Nasla by sa este nejaka zienka, ktora by isla napoly s kurzom?

funnyka
Autor odpoveď zmazal
ibaja29
27. feb 2025

@rozculena prepac ale pises blbosti..ten clovek vklada do niecoho svoj cas a vedomosti, skusenosti a dava to za protihodnotu teda peniaze. Takisto knihy ktore si kupis od kohokolvek atd..nic nie ke len cierne alebo biele a tvoj pohlad je dost skresleny. Nemusis tomu verit ale preco hejtovat? Su ovela zbytocnejsie veci za ktore musime platit a to nikoho nestve. Manifestacia funguje a keby som to nemala sama na sebe overene tak to nepisem. Netvrdim ze si ma kazdy povinne kupovat jeho kurzy to nie. Sama ich nemam..Sledujem ho uz dlho a nemusim so vsetkym suhlasit ale pomaha a pomohol uz dost ludom. Ale to je take slovenske vsetko negovat nadavat hejtovat a zavidiet tym ktori nieco dosiahnu v zivote..😉

stela567
27. feb 2025

@ibaja29 mňa zaujíma ako vieš ze to je také slovenské. V iných štátoch nie sú podľa teba ľudia ktorí negujú určite veci? Ver, že sú. Vieš prečo? Lebo je to ľudské s niečím nesúhlasiť alebo ro považovať za hlúpe. Vopred ďakujem za vysvetlenie

stela567
27. feb 2025

@ibaja29 počkaj a ešte toto: 😉

ibaja29
27. feb 2025

@stela567 jasne ze su ale my sme v tomto podla mna top. Pozerat len na negativne a stazovat sa a cakat ze nas niekto zachrani a spasi a stane sa to same od seba. To by ti potvrdilo vela ludi ktori odisli zit vonku. Pozri ze ty niecomu neveris je v poriadku alw preco to hejtovat? Zober si kolko ludi veri v boha a chodia do kostola alebo do sekty a daju im pol vyplaty. Je to icb rozhodnutie. Ale nebudem ich hejtovat ked to robit chcu..naco. Btw zrataj si kolko penazi si za posledne obdobie minula na zbytocnosti napriklad. Tak to ze da niekto 10eur za knihu alebo 200 za kurz a ma ho dozivotne je hlupost hej? 😁 Nerozumiem tomuto zmyslaniu..

ibaja29
27. feb 2025

@stela567 nechapes jednej veci a to ze ten clovek sa tym zivi..odovzdava ludom to co povazuje za spravne. Nikto nikoho nenuti si to kupit. Vies kolko veci co si kupis nepotrebujes a bola si oklamana? Ked prejdem potraviny lekarne drogerie obchody s oblecenim atd..vsade ti nieco vnucuju a klamu a tlacia na predaj. Sama som robila v beznom obchode kde chodi xy ludi denne a cudovala by si sa ake tahy a tlaky pouzivaju na predaje. Je to vsade okolo nas len si to neuvedomujeme lebo sme si na to uz zvykli

katkaka30
3. máj 2025

@sonya6 @katka1554 mozem sa spytat, ci vam manifestácia od Michala Drienika pomohla? Odporúčate si ju kúpiť? Dakujem

gia88
29. jún 2025
@katkaka30

@sonya6 @katka1554 mozem sa spytat, ci vam manifestácia od Michala Drienika pomohla? Odporúčate si ju kúpiť? Dakujem

@katkaka30 tiez ma to zaujima

beush_ka
11. júl 2025

Ahojte, mali by ste záujem sa spojiť na kurz manifestácie od @vsetko_je_energia ,, príde mi obsahovo oveľa hodnotnejší a prínosnejši ako od drienika

juro555
31. júl 2025

Ahoj máte niekto kurz Cesta muža ?

patresko28
25. nov 2025

Dobrý deň , mal by som záujem o kurz manifestácie … viem sa s niekym dohodnúť ?