Vizualizácia, manifestácia a meditácia

21. okt 2023

Ahojte. Má niekto skúsenosti s manifestáciou vyzualizaciou a meditaciou?? Ako sa Vám plnia sny ??

rebrambora
21. okt 2023

Ze na to bolo robenych vela vedeckych studii a nie, nefunguje to takto.
Pozitivne myslenie, planovanie a nasledna realizacia. To ano.
Meditacia je dolezita, kazdy by si mal najst to, co vyhovuje. Nic nieje zadarmo.

autor
21. okt 2023

@rebrambora sa pýtam lebo mi odporúčali skúsiť že to pomáha realizovať sny. Tak neviem. Uvidíme aké budú ďalšie komentáre.

petronelag
21. okt 2023

@rebrambora Ani ja som to takto nikdy neskúšala, ale vymyslieť si plán, potom na tom začať pracovať a nevzdať sa, kým nedokončí, tak sa dá niečo uskutočniť. Keď len premýšľa a nezačne na tom pracovať, tak príde len k tomu, že sa to nedá.

diewcatqoo
21. okt 2023

Admin, prosim, oprav ten y v nazve temy, lebo sa ani neda scorolovat bez toho, aby mi zakazdym oci nevypadli. Vdaka.

svetlonos
21. okt 2023

Ahoj,
mne to vyslo par krat. No vacsinou sa jednalo o malichernosti. Napr. :
- velmi sa mo pacil jeden kamoš, tak som si predstavovala ako spolu budeme tancovat na konkretnu skladbu na jednej party. Tak sa aj presne stalo. Predstavovala som si to casto a dopodrobna. Jeho pohlad, gesta atd. Bol to velmi pekny vecer, a splnilo sa co som si priala. A nie, nic viac sa nedtalo, ostali sme nadalej v priatelskom vztahu 🙂
- podobne som si predstavovala vztah s inym kamosom, mala som vtedy 16. Vzhladom na okolnosti sme neboli roky v kontakte. Ten vztah sme mali po 5 rokoch - tu sa mi to vypomstilo - bud opatrna s tym, co si zelas.

A este som si takto vizualizovala par drobnosti. No vzdy som dokazala pouzivat aj zdravy rozum pri tom. Teda sedieť doma a vizualizovat, ze mesacne budem zarabat 4000 €, to uz je vysoka liga...
Avsak su situacie, ktore si vizualizovat mozes a je pravdepodobne, ze si ich uz svojim naladenim pritiahnes. Napriklad mysli na to, ze uz mas novu pra u, ktora sa bavi. Predstav si, ze uz ti prisla vyplata a aj kolegyna Vierka je fajn.
Nakopne ta to riesit momentalnu situaciu.
A zacni s malickostami. Niecim, co pre teba nie je zivotne dôlezite, len mile spestrenie, potesenie.

Tuto metodu vsak neodporúčam vo vaznych situaciach. Teda ked potrebujes surne operaciu a ty ju odmietnes, lebo vizualizujes zazracne uzdravenie.
Nie si Kristus a aj ked sa zazraky deju, treba v urgentnych pripadoch urgentne ruesenia. Hlavne ak ide o vlastnu chorobu, clovek ma zriedka energiu vizualizovat, ze vsetko bude coskoro fajn.
Vtedy treba pomoc lekara a dodatocne aj tieto vizualne techniky ale nie naopak.

A hlavne, pokial si na nieco upäta, tazko potom. To si vtedy treba predstavit detailne a PUSTIT ! A to vacsinou funguje pri "blbostiach" uplne super. No ked chces, aby sa ti vratil neverny manzel, to fungovat oravdepodobne nebude.

autor
21. okt 2023

@svetlonos ďakujem. Si to pekne napísala. Ďakujem za podporu. 👍

autor
22. okt 2023

@svetlonos ja to robím už asi mesiac a stále nič. Ani na drobnostiach. Celý deň mám tie myšlienky v hlave. Neviem ich pustiť. S tou myšlienkou zaspávam a vstávam.

svetlonos
22. okt 2023

Tak to nebude fungovať. Pokial po niecom hrozne tuzis a si na to fixovana, nepôjde to. Ja som tak kazdy mesiac testovala, ci som trhotna. Az raz som si povedala - stačí! Fakt ma uz nebavilo pozerat na 1 cuarku. Zamerala som sana novu prácu a velmi sa na nu tešila. Bolo pre mn ok otehotniet trebarz az o 2 roky. Prijala som aj tuto moznost. O mesiac som otehotnela. Zistila som az o 2 mesiace. Druhe tehu podobne. Bola so pomerne vytocena a po edala si, ok! Tak bude teda maly jedinacik, kaslem to. O 2 mesiace bum.
To neošudiš. Skutocne sa prelad a ztotozni sa, ze sotuacia sa stane neskor ci vôbec. Prijmes to a budes viac v pohode.
Násilim si nič a nikoho nepriputaš na dlhodobo.

autor
22. okt 2023

@svetlonos no to bude ťažké nemyslieť na to keď si to prajem.

svetlonos
22. okt 2023

A co to teda je? Zdravie, laska, deti, praca? 🙂

autor
22. okt 2023

@svetlonos je to láska. Konkrétna osoba po ktorej túžim.

888elizabeth
26. okt 2023

Ahoj, samozrejme funguje to. Pozri si na Youtube Michal Drienik, má tam veľmi veľa videí zadarmo na tieto témy. Ja mám aj jeho knihy a zhmotnila som si veľa zmien v živote.

autor
26. okt 2023

@888elizabeth nechápem ako to robíte?? Mne to nejde. Ja skúšam ale neviem či spravne. Neviem sa dopracovať k cieľu

kvetinka75
26. okt 2023

mne niečo áno niečo nie. Ačo nie, tak ešte je čas, vždy sa môže. Všetko má svoj čas. Ale vždy som preto aj niečo spravila, nielen ,,snívala,, Napr. mala som vysnenú prácu , tak som musela v 45-tke začať ten odbor aj študovať. Tam som stretla kopu úžasných ľudí, ktorí ma zase niekam posunuli. Čo sa týka materiálnych vecí - aj tam sa mi niektoré veci splnili - ale také reálne, nie že chcem dom, palác, miliony na účte. Proste veci, ktoré som aj potrebovala. ale veci treba nechať aj plynúť. Mám v tejto oblasti toho ,,napozeraného a napočúvaného,, dosť, takže som si vybrala to, čo so mnou rezonovalo a skúšam.
autorka - je tá osoba slobodná, stretávaš sa s ňou?

supermario
26. okt 2023

Su to neskutocne osieracky, Tito ludia - motivatori - vyuzivaju manipulacne frazy na to, aby ziskali vasu pozornost pre predaj svojich produktov. Pouzivau frazy, ktore si pozicali zo psychologie a spajaju ich s frazami, ktore zase na druhej strane nemaju nic spolocne so psychologiou, ako napriklad vnutro, ciele, vesmir, uplatnenie, karma, podvedomie. Je to gulas nahodnych spojeni, ktory sa dobre pocuva najma ludom, ktori nevedia o tom, ako dosahovanie cielov funguje. Dosahovanie cielov jasne popisuju psychologicke vyskumy. Na Slovensku je azda najvacsim odbornikom na emocie a motivaciu profesor Jozef Dzuka. Je to vedec psycholog a nie lacny motivator, ci life-coach. Ak si chcete zadefinovat spravne a dosiahnut ciele krok po kroku tak, aby sa naozaj splnili, odporucam sledovat publikacie prave profesora Dzuku. p.s. - psychologia - veda znamena, ze pracuje len s niecim co vieme opakovane overit, inymi slovami je to jedina doveryhodna cesta

kvetinka75
26. okt 2023

@supermario nehnevaj sa, ale ak sa v niečom nevyznáš, tak radšej nekomentuj alebo - asi som použila nesprávny výraz - nezhadzuj?. Sú tu veci, ktoré fungujú, len človek musí prísť na to, ako. Nie je to ako Arabelin prsteň. Ale dá sa dosiahnuť veľa vecí, ktoré človek chce a nemusí za to ani nikomu platiť.

autor
26. okt 2023

@kvetinka75 tá osoba je slobodná. Ale má jedno dieťa.

autor
26. okt 2023

@kvetinka75 občas sa stretneme na prechádzke ale moc nechce

kvetinka75
26. okt 2023

autork - to nevadí že má dieťa, ale nešla by som do niečoho, ak by tá osoba s niekým bola a nebol by voľná. Aj sa s ním rozprávaš? Komunikujete? Ak chceš napíš mi správu, tu nechcem niektoré veci rozoberať

supermario
26. okt 2023

@kvetinka75 Mila kvetinka, Sam som psycholog a viac ako 10 rokov sa venujem prave treningu motivacie, zostavovaniu cielov a pod. Mozes si precitat o mne na www.mariobeky.com. ;)

kvetinka75
26. okt 2023

@supermario ďakujem za odporúčane ale tiež mám svoje dlhoročné skúsenosti. Kedysi som sama chcela študovať psychologiu, takže tiež toho viem dosť, aj keď nie toľko, ako ty , ale v živote som sa stretla už s mnohými aj ,,neuveriteľnými,, vecami. Netvrdím, že nemáš pravdu a ž e to nemôže fungovať, ale ľudia sú rôzni a svet nie je iba čierno-biely. A nie všetky veci, udalosti sú v súlade s rôznymi štúdiami a poučkami. Sú veci ,,medzi nebom a zemou,, ktoré mnohí neuznávajú a nemajú s nimi skúsenosti ale to neznamená, že nie sú a že nie sú aj iné možnosti a schopnosti.
Aj lekár má vyštudovanú medicínu a nie vždy všetko vylieči západná medicína a medikamenty. Ale to neznamená, že sa to nedá iným spôsobom.
Dôkazom toho sú ľudia a určite si ich aj ty stretol vo svojjom živote, príp. počul, čítal o nich, kde im lekári nevedeli pomôcť a vyliečili sa iným spôsobom - alternatíva -bylinky, tinktúry, TČM, sila vôle a pod.

kvetinka75
26. okt 2023

@kvetinka75 ešte dodám, ako psycholog by si mal vedieť akú silu má sugescia a myšlienky a viera

supermario
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka75
26. okt 2023

@supermario na čo sem vyťahuješ toto. Ja hovorím o niečom úplne inom. Človek nemusí nikomu nič platiť byť súčasťou niečoho. Stačí zmeniť správanie, svoj pohľad na svet, životný štýl a informácie k tomu si dohľadá na nete aj bez toho, aby niekomu niečo platil.

kvetinka75
26. okt 2023

@kvetinka75 a okrem toho je dostupná aj literatúra kde si človek môže všeličo naštudovať o ľudskej mysli , ako funguje a kam až môže zájsť. Len treba aj uvažovať a nie do niečoho bezhlavo spadnúť

harrisson
26. okt 2023

Ak chceš aby sa ti prianie splnilo musíš byť v ním v rezonancii. Je o tom veľa popísané...

kvetinka75
26. okt 2023

@harrisson a takisto ak človek nemá byť s tým človekom tak si ho nepritiahne.

autor
26. okt 2023

@harrisson mám o Tom prečítané veľa. Aj videá mám za sebou veľa. Ale niečo musím robiť zle.
@kvetinka75 neviem ako sa dostať na rovnaké rezonancie. Mám v Tom nejasností. Aj vedené som skúšal.

supermario
26. okt 2023

preto, lebo zrejme nasledujes nespravne postupy. Napis mi spravu co presne ocakavas, alebo si mozme zavolat cez whatsapp. Nebudem ti nic uctovat.