icon

Kurz manikérka

12. aug 2023

Ahoj. Mala som, mam take tazsie obdobie v zivote. Som aktualne po materskej. Schvalili mi polovicny invalidny dochodok kvoli velmi tazkym depresiam. Takze mi poslali relativne slusne peniazky. Ja uvazujem ze by som si spravila kurz a robila nechty. Myslim ze by sa dalo zarobit nehovorim o tisicoch ale taky normalny plat. Myslite ze mam ist do toho ? Ja sa teraz tak povediac hladam a neviem kade sa vybrat.

dettilv
12. aug 2023

No pozri. Tu v mojom okolí sú všetky nechtarky plne a nie jedna býva v novostavbe a chhodia na dovolenky o akých ja ešte ani nesnivam🙏kurz mám aj ja, robím nechty ale je to na dlhé trate. Stále treba skúšať a skúšať, su to mesiace kým budeš mať takú robotu za ktorú sa nebudes hanbiť vypýtať pekné peniaze.

kiki68
12. aug 2023

Urcite chod do toho, mozes tym zarobit. Budes mat co robit a hlavne kontakt s ludmi. Kamosky to robia a veru ani jedna sa nestazuje, ze by sa jej zle vodilo. Tiez niektore robia aj mihalnice

kiki68
12. aug 2023

@dettilv u nas v okoli “ Velden, Rakusko, ani jedna nerobi pekne nechty. Ako ja uz ked vidim kolegyne, tak som si povedala, ze to asi zacnem robit, aby mali pekne tie nechty. Zvazovala som our na Sk a robit to iba ako hobby pre kamosky okolo. Ja mam preciznu vykreslenu ruku. Cize mne take prace idu. Ako mne osobne sa to az tak na sebe nepaci, ale na inych ano . U nas to tie baby robia take nejake hrube, na Slovensku som videla teda krajsie prace

dettilv
12. aug 2023

@kiki68 neviem ako ich robia v Rakúsku☺️ja pozerám tu baby v okolí. Viem že v niektorých salónoch robia také nechty ktoré by som ja nenosila ale ešte aj oni majú klientelu. Tak baby ktoré majú ozaj peknú prácu budú ju mať ešte väčšiu☺️len treba stíhať a vydržať toľko sa hrbit 🙏