icon

Kurz v Jaspis - personalistika

kacorsita
15. jan 2023

Ahojte/dobry den.ma niekto skusenosti s jaspis-om?absolvov niekto nejaky kurz?len by ma zaujimalo,ze ako to prebieha.som na rodic.dovenke ktora mi v auguste konci a nemam zamestnanie,cize ma caka nova vyzva-hladanie zamestnania....lenze po 4r doma podla mna aj moja slovna zasoba isla dolu vodou,nie to este moje vedomosti...preto sa chcem dat na nejaky kurz,ktory mi nieco da.mam 2 deti,cize mi najviac vyhovuje online kurz...lenze som aj casovo obmedzena,pretoze partner kazdy 3.den je v sluzbe 24h a vtedy sa mi neda deti odlozit (so svokrou nemamnajlepsi vztah a ani ich tam odkladat nechcem).da sa pozriet kurz napr.z archivu?pripadne je moznost ze budem iba pocuvat a vypne sa mikrofon?da sa s tym kurzom (akreditovanym) uplatnit v zamestnani aj bez praxe?

Dakujem za kazde info 🙏🏼

lulula1990
15. jan 2023

@kacorsita skús si pozrieť aké sú ponuky práce v tvojom meste. Dieťa si chceš odniesť aj zaniest do škôlky ? Personalista býva niekedy v práci aj do 5tej. Čo sa týka kurzov teraz je bežné že je to už dopredu nahraté, pozries si to kedy ti vyhovuje a potom sa píše nejaký záverečný test. Ja by som skúsila skôr účtovníctvo - môžeš robiť na 4 hodiny pokým získaš skusenosti, poznám dosť účtovníčok čo robí aj z domu. Ja som si prácu tak aby mi vyhovovala časovo s deťmi hľadala 3/4 roka. Bývam v malom meste, zdravotná sestra a to všetci kričia aký ich je nedostatok.

martul
15. jan 2023

@kacorsita MIDARO, vrelo odporúčam. Začínali sme 9.11. končili 5.12. Mali sme to 3-4 krát do týždňa, on-line, mohla som si vypnúť zvuk, v rámci školenia máš všetko nahrávané a vieš sa k tomu vrátiť, máš tam prístup a heslo na pol roka. Len som jej deň vopred povedala, že zajtra nemôžem a pozriem si záznam.

kacorsita
autor
15. jan 2023

@martul dakujem za referenciu.vyzera to naozaj dobre,aspon teda popis kurzu.len aktualne vidim len kurzy na 3mesiace aj na 4h denne co je u mna nemozne,kedze dcerku mi nevzali zatial skor do skolky :( inak by som sa na to urcite dala).pisu tam,ze pomozu an so zamestnanim.aj Vam pomohli?ci to je nejaka novinka?

kacorsita
autor
15. jan 2023

@lulula1990 ano som si toho vedoma.samozrejme pre deti by som rada chodila do skolky,verim tomu ze by sa dalo so zamestn.dohodnut aj na homeoffice(v ramci moznoati a dni ked partner pracuje napr.) aj ked ozaj netusim ci na tejto pozicii su take moznosti 🤔

martul
15. jan 2023

@kacorsita s tým zamestnanim nepomôžu o Tom nebola reč. Podľa mňa sa to dá zvládnuť začínali sme 8.15 končili o 13.00 mali sme dve prestávky a boli tam mamičky čo vypli mikrofón a pobehovali im tam deti.

domireb
15. jan 2023

@kacorsita k online sa nevyjadrim, ale z jaspis ma dva kurzy - personalistika a uctovnictvo. Zatial co jeden bol super (personalistika) z druheho som bola strasne sklamana. Zalezi od skolitela. Na zamestnanie sa v danej oblasti kurz staci tak na pomocne prace aj ked podla mna skor na to, ze mas prehlad co kde ako, ale samostatnu personalustiku nie.

kacorsita
autor
15. jan 2023

@martul dakujem.len dcerka napr.okolo pol 1 chodi spat,posunut to neviem lebo potom ideme pre syna do skolky 🤔 inak spominali ste,ze ste zacinali s kurzom 9.11 a koncili 5.12 ,to bol nejaky kurz skrateny?ci sa to tak skratilo az z tych 3mesiacov? 🤔

martul
15. jan 2023

@kacorsita malq som len mzdy, komplet jednoduché podvojné a mzdy trvajú dlhšie

kacorsita
autor
15. jan 2023

@martul jaj tak.lebo na webe vidim len komplexne ucto.tak teraz asi ine nemaju predpokladam.neviete ci to zvyknu menit?ci je to je uz na stalo 🤔

martul
15. jan 2023

@kacorsita ja som im zavolala a oni ma dali do toho komplexného s tým že som spravila mzdy a skončila, ostatné pokračujú ďalej.

danupas
9. nov 2024

@domireb ahoj kto ťa skočil prosím na kurze personalistika ?

juliadzul
17. mar 2025

@kacorsita ja som bola na kurze v Jaspise. A bola som veeeelmi spokojna! Odporucam! 🙂

katrin3588
16. máj 2025
@juliadzul

@kacorsita ja som bola na kurze v Jaspise. A bola som veeeelmi spokojna! Odporucam! 🙂

@juliadzul ahoj, prosím ťa pod ktorou lektorkou si absolvovala kurz? Chystám sa aj ja, tak budem rada za odporúčanie 🙂 Ďakujem pekne ,